To er blevet til tre: Oliver Bjerrehuus afslører familieforøgelse

16/11/21 15:50

Nicolai Busekist

Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark
Oliver Bjerrehuus og hans 25 år yngre kæreste, Sofie Amalie Elkjær, har forøget deres lille familie med en hundehvalp.

Oliver Bjerrehuus har dannet par med den 25 år yngre Sofie Amalie Elkjær i omtrent halvandet år. Parret bor i dag sammen i et sommerhus i Tisvilde.

Og det forelskede par kan nu dele en glædelig nyhed. Deres lille familie er nemlig blevet udvidet med et nyt medlem. Fremadrettet kommer parret derfor til at kunne høre små poter løbe rundt i sommerhuset i Nordsjælland.

"Velkommen hjem lille Milo/Prins Caspian. Vi er totalt forelskede og gået på hvalpe-barsel i Tisvilde," skriver Sofie Amalie på Instagram, hvor hun deler billeder af parrets nye hundehvalp, ifølge HER og NU.

"Han er simpelthen den sødeste, gladeste (ses nu ikke helt på billedet) og nemmeste hvalp med sådan et roligt og kærligt sind. Glæder mig til at lære dig bedre at kende, lillemand," fortsætter hun.

Selvom det denne gang ikke var tale om en lille baby, har parret tidligere talt åbent om, at hundehvalpen måske kan være starten på deres lille familie.

Det afslørede Oliver Bjerrehuus og Sofie Amalie Elkjær nemlig, da HER og NU talte med parret på den røde løber til premieren på den nye Marvel-film 'Eternals'.

"Jeg vil gerne have børn på et tidspunkt, men jeg har ikke travlt. Når jeg er fuld, vil jeg meget gerne have børn, men så næste dag trækker jeg lidt i land," lød det fra Sofie Amalie, mens Oliver ikke afviste, at et barn mere kunne blive en realitet.

Den 45-årige Oliver Bjerrehuus er allerede vant til rollen som far, da han i forvejen har fire børn. Det er dog ikke noget, der afskrækker ham fra at føje et barn mere til familien, hvis hans 25 år yngre kæreste har en drøm om dette.