Få gratis adgang til Danmarks største samling af lydbøger

Foto: Shutterstock

Lige nu kan du få gratis adgang til over 180.000 lydbøger. Det er tjenesten Mofibo, der tilbyder 14 dages gratis adgang, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Hvis du er i tvivl om, lydbøger er noget for dig, så har du mulighed for at teste det af nu. Mofibo kører en kampagne, hvor de giver dig gratis adgang til alt indhold i deres tjeneste. 

Læs også

Betaler du for meget for din el? Se hvor meget du kan spare her

Bestsellers, bagebøger og biografier

Der er noget for enhver smag på Mofibo. Du finder en række af de allermest populære bøger lige nu, og det er bl.a. både indenfor krimigenren, koge- og bagebøger og biografier. Du kan også gå ombord i rækken af selvhjælpsbøger, hvor der er alt lige fra sundhedsbøger fra eksperten Michelle Kristensen, kendt fra Go' morgen Danmark, til Helle Joofs bestseller Papmaché-reglen. 

Sådan kommer du hurtigt i gang med gratis Mofibo

For at komme i gang med dine 14 dages gratis Mofibo, skal du først klikke på dette link eller et af de andre links i denne artikel. 

Når du opretter dig som bruger, skal du indtaste dine kortoplysninger. Dette skal du absolut ikke lade dig skræmme af. Det er gratis at oprette sig, men efter 14 dages prøveperiode vil du bliver koblet op på et automatisk abonnement. Men du kan opsige abonnementet når som helst, også i den gratis prøveperiode. Dette er uddybet nederst i denne artikel. 

Sådan opretter du dig hos Mofibo

  1. Klik på Opret dig her inde på Mofibo

  2. Udfyld din emailadresse og en valgfri adgangskode

  3. Accepter Mofibos regler og vilkår

  4. Klik på Næste

Kort efter vil du have adgang til et væld af fantastiske titler i form af bøger og lydbøger. Du kan dermed smide dig i sofaen og læse din yndlingsbog, eller putte et par høretelefoner i øret og lytte til en lydbog, mens du kører bil, løber en tur eller sidder i haven og nyder vejret. 

Hvad så efter de 14 dage?

Mofibos tilbud på 14 dage gratis er helt uforpligtende. Det betyder, at du ikke er forpligtet til at fortsætte med et tilbud. Dog skal du huske at melde dig fra igen, inden de 14 dage udløber, ellers vil du automatisk fortsætte med Mofibo til 129 kroner om måneden.

Hvis du bliver glad for Mofibo og ønsker at fortsætte, så lader du naturligvis bare dit abonnement fortsætte, som rigtig mange andre vælger at gøre. Her fra redaktionen har vi kun positive ord om Mofibo.

Læs også

Aalborgensisk iværksætter-virksomhed blander lydbøger og computerspil

*Indeholder reklamelinks