Får afsløret kønnet på sit barn: Nu får hans reaktion massiv kritik

05/2/23 13:15

Henrik Rothenbücher

Foto: YouTube
En kommende far får afsløret kønnet på sit barn. Hans efterfølgende reaktion har fået massiv kritik på nettet.

Siden de sociale medier er mere og mere udbredte verden over, er folk også begyndt at dele ud af sine tanker og meninger. Når noget bliver delt på de sociale medier, skal man derfor være forberedt på, at mange ikke tøver med at tilkendegiver deres holdninger.

Men et kort videoklip, der er blevet delt af en person på nettet, viser ikke altid, hvem den person egentlig er. Det er noget, som et par rigtig gerne vil minde folk om.

Travis Gober og Hannah Calverley skal inden længe være forældre til deres første par. Hannah er gravid og skal snart føde, og parret ønskede at lave en lille begivenhed ud af at afsløre kønnet på deres kommende barn.

Derfor besluttede de sig for at holde en såkaldt 'gender reveal' med deres familie og venner, hvilket er meget udbredt i USA.

Det unge par besluttede sig for, at deres lille fest skulle have et baseballtema. Derfor skulle Hannah kaste en bold op i luften, som hendes kæreste Travis skulle slå til med et bat.

Hvis bolden eksploderer, og det flyver ud med blåt pulver, venter de sig en lille søn, mens det i stedet er en lille pige, der gemmer sig i Hannahs mave, hvis pulveret er lyserødt.

Hele episoden bliver naturligvis filmet, så Hannah og Travis kan se deres reaktion, når de ser, om de skal have en dreng eller en pige. Videoen er blevet delt på nettet, og her kan man se, at det er blåt pulver, der kommer ud, da Travis slår til bolden, som Hannah har kastet op i luften.

Den kommende far var åbenbart rigtig glad for, at han skulle have sig en lille søn. I stedet for at løbe hen til sin kæreste, så løb han direkte hen til sine venner for at fejre, at det er en dreng, og ikke en pige, der venter ham.

I videoen kan man se, at Hannah forsøger at løbe hen til sin kæreste, efter babyens køn er blevet afsløret. Han løb dog direkte hen til sine venner, og Hannah havde derfor intet andet valg, end at træde til side.

Der er tale om en ganske kort video, men på nettet har en stor del af dem, der har set videoen, været hurtige til at irettesætte og kritisere den kommende far for, hvordan han reagerede.

"Et sådant øjeblik skal være mellem mor og far før 'drengene'," er der en person, der har skrevet.

"Du fortjener bedre end dette," lød det fra en anden, som henvendte sig direkte til den kommende mor.

I et interview med Inside Edition fortæller det unge par, at en kort video ikke viser, hvordan Travis er som person. Kæresten Hannah tager ham derfor i forsvar.

"Travis er en fantastisk fyr. En 15 sekunder lang video viser bestemt ikke hans karakter," sagde Hannah om sin kæreste.

Travis forklarer også i interviewet med Inside Edition, at han var i chok, og at hvis han kunne ændre på hans reaktion, så ville han gøre det.

"Jeg var bare virkelig chokeret over, at det var en dreng, for jeg troede virkelig, det ville være en pige. Jeg ville ønske, jeg kunne gå tilbage og ændre det, men vi ved alle, at jeg elsker hende," sagde han.