Fans i chok over Tom Cruises ansigt

Foto: Shutterstock

Den verdenskendte Hollywood-stjerne var næsten ikke til at kende, da han i weekenden blev spottet på tilskuerpladserne til en baseballkamp

Tom Cruise var at finde på tilskuerpladserne ved en baseballkamp i San Francisco. Her blev han spottet af flere fans, hvoraf de fleste af dem bemærkede, at der var noget, der så anderledes ud ved filmstjernen.

Den 59-årige skuespiller, der bl.a. er kendt for Mission Impossible-filmene, fremviste nemlig et ansigt med puffede og hævede kinder, hvilket endte med at tiltrække sig en del opmærksom.

Efterfølgende er billeder og videoer gået viralt på de sociale medier, og det har sagt gang i spekulationerne. Flere mener nemlig, at den garvede filmstjerne har været en tur under kniven.

De mange billeder og videoer, der er blevet delt af den kendte skuespiller, der har taget plads blandt publikum på tribunen, er ikke blevet modtaget godt af alle. De fleste sætter dog blot spørgsmålstegn ved, hvad han har fået lavet ved sit ansigt.

"Hvad har han gjort ved sit ansigt?" skriver en person blandt andet på Twitter, hvor en anden skriver:

"Tom Cruise, hvad har du dog gjort ved dit smukke ansigt?! Jeg blev så skuffet, da jeg så dig blandt publikum til Dodgers-kampen. STOP med at sprøjte lort ind i dit ansigt, please."

Langt de fleste af dem, der har givet deres mening til kende på de sociale medier, peger på, at Tom Cruise har været under kniven. Der er dog også andre, der peger på, at der kunne være tale om en form for allergisk reaktion.

Der er dog også dem, der har taget Hollywood-stjerne i forsvar, da de mener, at han blot ældes naturligt - og at han måske har taget en smule på.

På trods af de mange spekulationer, har der hidtil været stille fra Tom Cruise, der altså ikke selv har ønske at svare på, hvad der har forårsaget, at hans ansigt ser anderledes ud.