Fans i chok: Populær TV-serie nedlægges

18/1/23 10:43

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Fans er rystede over Netflix' beslutning.

Den romantiske komedie Uncoupled stoppes efter kun én sæson. Den populære skuespiller Neil Patrick Harris spillede en New York-baseret ejendomsmægler, som er tilbage på datingmarkedet efter for nylig at have afsluttet et 17-årigt forhold.

Uncoupled blev skabt af det samme team som står bag Sex and the City og det nuværende Netflix-succes Emily i Paris. Det skriver The Sun.

På trods af at det er en favorit blandt mange, peger seertallene på, at programmet kun kom ind på Netflix's top 10-programmer i en eneste uge i juli 2022, hvilket sætter spørgsmålstegn ved dens udbredte appel.

Det vil komme som et chok for fans, efter Darren Star, skaberen bag showet, tidligere havde teaset detaljer for en anden sæson.

I et interview i august foreslog han, at historien om, hvem Kais biologiske er, ville blive besvaret, men det ser nu ud til, at seernes må skabe jeg en egen afslutning.

"Vi har stærke ideer om den historie. Vi gav næsten det hele væk i sæson et, men besluttede så at lade være. Det vil være meget overraskende," sagde han dengang.

På trods af at showet er blevet nedlagt, ser det ud til, at hovedstjernen Neil Patrick Harris har rigeligt at beskæftige sig med.

Skuespilleren, der blev berømt for sin rolle i How I Met Your Mother, vil snart optræde i den kommende 60-års jubilæumsspecial for Doctor Who.

Han er det seneste kendte ansigt til at slutte sig til Doctor Whos rolleliste - og han har gennemgået en hel del forvandling til rollen.

Skuespilleren skal have gennemgået en total forvandling og er iført gråt, krøllet hår, briller og et tidstypisk kostume til rollen.