Fans jubler: Populært program vender tilbage

26/4/21 09:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er der godt nyt til programmets mange fans.
Det er ikke mange uger siden, at seerne kunne muntre sig med den fjerde sæson af underholdningsprogrammet "Stormester" på TV 2.   Med Lasse Rimmer og Mark Le Fevre i spidsen, kastes kendte danskere ud i en række skøre udfordringer.   Og er du blandt dem som troligt følger med i det populære underholdningsprogram - så er der nu godt nyt
"Vi laver Stormester sæson 5!
Det virkede som om at der var stemning for det?," skriver Mark Le Fevre på sin Instagram-profil.   Det er ikke mange dage siden, at han skrev "Hvis jeg nu foreslår Stormester sæson 5?," til et billede hvor han står ved siden af den guldbelagte stormester-buste. 

Møder stor begejstring 

Og tilsyneladende er nyheden om endnu en sæson faldet i god jord. I kommentarfeltet er det nemlig væltet ind med glade kommentarer fra Mark Le Fevres omkring 154.000 følgere.   "JAAA" lyder det blandt andet fra DJ og Vild med dans-stjerne Faustix, mens der også kommer emojis med klappende hænder, fra Familien fra Bryggen-stjernen Cengis Salvarli.   I programmet skal fem kendte danskere udføre en række skøre opgaver, af forskellig karakter. Opgaverne bliver stillet af Lasse Rimmer der er Stormester, mens Mark Le Fevre er assistent og hjælper Stormesteren.
Assistent Mark Le Fevre og stormester Lasse Rimmer sammen med Neel Rønholt, Anders Breinholt, Jakob Thrane, Annika Aakjær og Mahamed Habane i Stormester fra 2021.

Assistent Mark Le Fevre og stormester Lasse Rimmer sammen med Neel Rønholt, Anders Breinholt, Jakob Thrane, Annika Aakjær og Mahamed Habane i Stormester fra 2021.

Opgaverne er lavet sådan, at deltagerne skal tænke bogstavligt og kreativt for at få løst opgaverne.     Når alle deltagerne har vist deres løsning på udfordringen, så giver Stormesteren (Lasse Rimmer, red.) point. 
Den deltager der vinder dagens program, vinder en ting som en anden deltager har taget med - og som vedkommende meget nødigt vil undvære. Eksempelvis satte komiker Nikolaj Stokholm sine briller på højkant, da han deltog i programmet.    Ved sæsonens slutning findes sæsonens vinder og her vinder vedkommende en guldbelagt buste af Stormesteren.   Du kan se Stormester på TV 2 og TV 2 Play.