Fans savler over Margot Robbie i ny filmtrailer - men ikke af årsagen du tror

07/04/2023

Nicolai Haugsted

Fans jubler over den australske skønhed i ny trailer - men ikke af årsager man normalt hører.

Mest læste i dag

Ung, smuk, rig og berømt: Det er både starten på en Nik og Jay-sang, og de helt rigtige tillægsord der kan bruges til at beskrive australske Margot Robbie.

Den 32-årige skuespillerinde har siden hendes amerikanske spillefilmsdebut i 2013-filmen ”The Wolf of Wall Street” fået hjerter til at slå en anelse hurtigere, og kærester til at holde et skarpt øje til deres partnere.

Og nu gør hun det igen - dog ikke af årsager man normalt hører.

I den seneste trailer til filmen “Barbie” spiller Robbie en live-action udgave af den populære Mattel-dukke - en casting folk siden offentliggørelsen kom ud, har fået stor opbakning af fans af både den populære dukke og den Oscar-nominerede skuespillerinde.

Og især ét element i traileren har gjort fans af australieren vilde i varmen: hendes bare fødder.

Foto: YouTube

Filmen bliver produceret og distribueret af medieselskabet Warner Bros. Og der skulle ikke gå længe fra traileren blev udgivet på deres Twitter-profil, til de første kommentarer om den smukke australiers fødder indfandt sig, skriver det amerikanske medie LADbible.

“Den første scene i den nye trailer viser Margot Robbies fødder. Studiet ved vidst, at en masse vil gå ind og se filmen i IMAX-format, alene for den ene scene” lyder én kommentar til traileren.

“Jeg har snart set den trailer så mange gange, at jeg kan udpege Robbies fødder ud af menneskeflok” skriver en anden.

“KAN VI PLEASE SNAKKE OM HVOR FLOTTE MARGOT ROBBIES FØDDER ER?” lyder det fra en tredje.

Fænomenet at være tiltrukket af fødder er de seneste årtier blevet mere og mere populært i blandt andet modebranchen og ponoindustrien. Det har sågar fået et fagterm: “fod-fetich”, og er hurtigt blevet en af de mest udbredte feticher på verdensplan.

Filmen “Barbie” står til at få dansk premiere den 21. Juli i år. Du kan se den omdiskuterede trailer her: