Fie Laursen afslører vild løgn

01/3/23 06:48

Ida Hansson

Foto: Wikimedia Commons
Nu kommer influenceren med en afsløring, som i den grad vil overraske de fleste.

Du er blevet snydt. VI er blevet snydt. Af Fie Laursen. I hvert fald hvis vi troede på, at hun havde tænkt sig at stoppe med at være aktiv på pornosiden OnlyFans.

For hun afslører nemlig nu, at hun IKKE har tænkt sig at hverken slette sit indhold eller stoppe med at skabe nye videoer til sitet. Det afslører hun på sin Instagram.

Fie Laursen afslører, at hun har udført et 'socialt eksperiment', og det har i den grad haft effekt. Hun fortæller, at hun har fået flere brugere til sin side, og at hun samtidigt har afsløret 'falske venner'.

"Jeg havde aldrig tænkt mig at slette min OnlyFans. Jeg besluttede at lave et socialt eksperiment for at se, hvor mange fordømmende mennesker der rent faktisk snagede rundt i mit liv og var falske," skriver hun i en storie på Instagram.

"Jeg fortalte ikke engang hvorfor jeg ville stoppe, så mange 'venner' sagde, hvor stolte de var af mig for at stoppe (for at slette og stoppe). Vildt. Jeg blev overrasket over, hvor mange mennesker der lod som om de støttede mig, men faktiskt dømte mig bag min ryg. Wow" fortsætter hun.

Hun skriver også, at hun fået intet mindre end 7500 nye følgere til sin profil.

Ydermere afslører hun, at hun flytter til Portugal. Hendes kommende hus er lige nu ved at blive renoveret, men planen er, at det skal stå færdigt i april.

Kan man sige, at Fie Laursen lavede en tidlig aprilsnar på os allesammen?