Fie Laursen i krise: Beder sine følgere om hjælp

18/5/22 06:34

Ida Hansson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Nu rækker Fie Laursen ud til sine mange følgere på Instagram.

Fie Laursen er ikke langt fra en fødsel nu, men det er fortsat for tidligt for hende at føde.

På sin Instagram deler hun flittigt billeder fra sin hverdag i sommerparadiset Marbella, hvor hun nu bor fast - og hvor hun også skal føde sin søn, Mateo.

Nu er influnceren dog blevet syg. Noget som har fået hendes følgere til at tro, at hun snart går i fødsel.

"Jeg er blevet smittet af en af mine venner, så vi er flere, der er syge, og det er ikke corona, jeg har taget en test," siger hun i en storie på Instagram og fortsætter:

"Så nu er det anden gang i min graviditet, at jeg bliver syg. Det er lidt nederen her op til," siger hun og afslører, at hun nu kun er 25 dage fra termin.

Men jeg får en læge herhjem i huset i morgen, og så får jeg noget medicin.

"Det er helt klart blevet bedre her, efter jeg har sovet lidt. Jeg har stadig virkelig ondt i alle mine led. Sådan en influenzafølelse. Jeg tager imod alle god råd. Hvis der er nogle af jer, der har nogen gode husmoderråd. Jeg glemmer dem fandeme altid, for jeg må ikke få ingefær jo. Så. I don't know what to do," siger hun.

Har vendt Danmark ryggen

Den højgravide influencer har det faktisk så dejligt i Marbella, og hun ikke har planer om at give sin kommende søn, Mateo, et indblik i sit danske ophav. 

Hun forklarer, at Mateo måske vil komme på ferie i Danmark, men at han "intet" har med Danmark at gøre, og at han vil få spansk pas. 

Fie har dog udtalt, at hun formentlig vil lære sønnen dansk og tage ham med til Danmark på ferie, når han bliver ældre.