Fie Laursen i tårer: "Tænk at jeg får lov"

18/4/22 08:19

Ida Hansson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Et billede fik den kommende mor til at bryde sammen.

Hun har allerede afsløret, at hun venter sig en lille søn. Ydermer har hun også løftet sløret for, hvad den lille dreng skal hedde. Fie Laursen har nemlig besluttet, at han skal hedde Mateo.

Influenceren har gennem hele sin graviditet delt billeder på sin Instagram-profil, hvor hun viser sin voksende mave - til stor glæde for sine mange følgere. 

Det er ikke kun billeder af den voksende mave, som influenceren underholder sine følgere med. Den unge kommende mor er nemlig også i fuld gang med, at gøre sit hjem i Spanien klar til sin lille søns ankomst. I den forbindelse har hun delt et maleri, som hun fået lavet til ham. 

Et billede, som i den gang satte følelserne igang hos den højgravide influencer. 

"Tænk et lille billede kan få en til at snøfte….Har fået lavet dette til M’s værelse, og det fik totalt sparket følelserne igang…. om under 2 måneder holder jeg ham i hånden. At se sådan en lille hånd med hans navn… Tænk man kan elske så dybt. Tænk at jeg gik og troede jeg vidste hvad livet var før ham. Tænk jeg får lov at være din mor, og tænk at vi er landet så smukt et sted. Jeg elsker dig så højt min dreng. Har dig ALTID og forevigt," skriver hun under et billede af maleriet.

Foto: Instagram/@fiececilias

Foto: Instagram/@fiececilias

Vil ikke dele sønnen med omverden

Tilsyneladende har Fie Laursen også truffet en beslutning om, at hun ikke ønsker at dele sin søn med omverden, når han bliver kommer til verden.

"Mange vil se, og er nysgerrige, men jeg har valgt at min søns ansigt bliver skjult," skriver Fie Laursen på Instagram og fortsætter:

"Ligeså meget som jeg synes han allerede er jordens smukkeste, så synes jeg endnu mere han fortjener privatliv og selv skal tage valget om at blive set."

Om hun kan holde det løfte til sin lille søn vil tiden vise, men der er nu kun cirka to måneder til, at influenceren skal møde sin søn for første gang.

Foto: Instagram/@fiececilias

Foto: Instagram/@fiececilias