Fie Laursen kommer tilbage til Danmark

Af: Ida Hansson

|

19/12/2022

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Influenceren vender snuden hjemad.

Mest læste i dag

Fie Laursen har tilbragt de seneste 2 år i Marbella, Spanien, og der var også dér hun fødte sin søn Mateo. Influenceren gjorde det meget klart, at hun var færdig med Danmark, men nu ser det altså ud til, at piben har fået en lidt anden lyd.

For nyligt fortalte hun nemlig sine følgere på Instagram, at hun har besluttet at komme tilbage til Danmark.

"Jeg har simpelthen valgt at få fjernet mine tatoveringer i Danmark. Jeg har ikke været i Danmark i 2,5 år. Men planen var alligevel at begynde at besøge Danmark mere, fordi nu har jeg en lille baby, og jeg vil rigtig gerne have, at Mateo også får tilbragt tid med min familie," siger Fie Laursen i en storie på Instagram.

Da laserbehandlingen skal foretages hver sjette uge, har influenceren derfor sagt, at hun og sønnen vil komme til Danmark hver sjette uge, og samtidigt besøge familien.

Der bliver også tid til andet i hjemlandet. Influenceren har nemlig allerede lagt planer for, hvad hun og sønnen skal nå at opleve.

"Nu skal du prøve at komme i Tivoli, og du skal prøve at komme i Zoo, og du skal på Strøget, og måske skal vi en tur til Aarhus eller Aalborg. Vi skal ud og se Danmark, så Mateo kan se, hvor halvdelen af ham er fra, så det bliver godt," fortæller Fie Laursen.

Fie Laursen har den seneste sted fået foretaget nogle store foranringer på sin krop. Tilbage i november fortalte hun sine følgere, at hun havde fået fjernet al sin filler i læberne.

"Fjernede i dag alt filler i mit ansigt. De var også i chok over, jeg stadig havde filler fra flere år tilbage fra Tyrkiet, men det lykkedes dem at få det opløst. Det meste var opløst. Shit jeg havde kæmpe ande-læber dengang," skrev hun i et opslag på Instagram, hvor man så forandringerne.

Og nu er det altså tatoveringerne, som influenceren vil skille sig af med.

Anbefalet til dig