Fie Laursens ærlige ord: "Har intet med Danmark at gøre"

26/04/2022

Ida Hansson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Det lader ikke til, at influenceren har planer om at vende snuden mod Danmark lige foreløbigt.

Mest læste i dag

Det er ved at være to år siden, at den omdiskuterede influencer og blogger Fie Laursen, som nu arbejder som 'pornomodel' på 'voksenhjemmesiden' Onlyfans, forlod Danmark og rejste sydpå for at bosætte sig i Spanien.

Her trives hun tilsyneladende så godt, at hun ikke har planer om at vende hjem.

Den 25-årige og højgravide influencer har det faktisk så dejligt i Spanien, og hun ikke har planer om at give sin kommende søn, Mateo, et indblik i sit danske ophav. 

"Spanien er landet, der har givet mig alt, der gør mig lykkelig. Det er landet, jeg betegner som mit hjem, og det er her, Mateo vil vokse op og føle sig hjemme," har hun således ifølge Her og Nu skrevet på sin 'historie' på Instagram. 

Hun forklarer desuden, at Mateo, som forventes at blive født til juni, måske vil komme på ferie i Danmark, men at han "intet" har med Danmark at gøre, og at han vil få spansk pas. 

"Han har intet med Danmark at gøre, andet end hans mor er født der. Vores liv er i Spanien, og det vil aldrig være Danmark, han ser som sit hjem."

Fie har dog udtalt, at hun formentlig vil lære sønnen dansk og tage ham med til Danmark på ferie, når han bliver ældre. 

Vil ikke dele sønnen med omverden

Tilsyneladende har Fie Laursen også truffet en beslutning om, at hun ikke ønsker at dele sin søn med omverden, når han bliver kommer til verden.

"Mange vil se, og er nysgerrige, men jeg har valgt at min søns ansigt bliver skjult," skriver Fie Laursen på Instagram og fortsætter:

"Ligeså meget som jeg synes han allerede er jordens smukkeste, så synes jeg endnu mere han fortjener privatliv og selv skal tage valget om at blive set."

 

 

Anbefalet til dig