Fire landsdele dyster om at få besøg af Anders And

Foto: Anders And & Co. @Disney.

Lolland-Falster, Midtjylland, Kongernes Nordsjælland og Midtsjælland befinder sig netop nu i en dyst om at få besøg af Anders And.

Besøget, som de fire landsdele dyster om, kommer dog til at foregå på print.

Det skriver HAVE Kommunikation & PR i en pressemeddelelse. 

Det er Lolland-Falster, Midtjylland, Kongernes Nordsjælland og Midtsjælland, der netop nu befinder sig i en dyst om at få besøg af Anders And i den næste historie i serien 'Jagten på Danmarks skjulte skatte'.

Andeby-fans i de fire landsdele opfordres til at indsende deres idéer til, hvilke eventyr Anders skal ud på i det pågældende område – og de bedste idéer vil indgå i historien, som udkommer til efteråret.

Foto: Anders And & Co. @Disney.

Svend Skytte, som er Anders And-bladets redaktør, ser frem til at tage imod forslag fra vores læsere.

"Der vil uden tvivl være en masse fantastiske, opfindsomme og skøre forslag iblandt, og det bliver næppe nemt at finde de allerbedste. Men det bliver en supersjov tjans, og at dømme ud fra de forgangne års historier i serien om "Jagten på Danmarks skjulte skatte' vil vi kunne glæde os til endnu en stærkt underholdende historie – uanset hvilken landsdel, der ender med at vinde."

Serien af historier i Anders And-bladet., som bærer navnet 'Jagten på Danmarks skjulte skatte', har tidligere ført Anders og nevøerne vidt omkring.

Først var de i Vendsyssel, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Hjallerup Marked, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke og Grenen. Dernæst gik turen til Sønderjylland, hvor Anders arbejdede side om side med en vis Mette Blomsterand i Det store kagemaraton.

Trekantområdet dannede rammen om den turné, som Anders’ gendannede punkband, De Skrigende Rødhalse, drog ud på. Sidste år var det så Fyn, der blev omdrejningspunkt for en hæsblæsende historie, hvor Anders sammen med nevøerne og onkel Joakim var på jagt efter et glemt H.C. Andersen-eventyr.

Foto: Anders And & Co. @Disney.

Destinationen for 2022-udgaven af 'Jagten på Danmarks skjulte skatte' bliver en af de fire landsdele, som redaktionen på Anders And & Co. har nomineret: Lolland-Falster, Midtjylland, Kongernes Nordsjælland eller Midtsjælland.

Hvis man har en særlig god idé til, hvilke eventyr Anders And skal ud på i en af disse fire landsdele, opfordres man til at sende en e-mail til [email protected] og skrive ”Anders 2022” i emnefeltet. Kommer man fra en by, som ligger relativt tæt på et af de nominerede områder, er man også velkommen til at indsende sine gode forslag.

Der tages imod forslag til og med den 31. januar 2022. Den endelige historie udkommer til efteråret, og de bedste idéer vil indgå i historien, oplyses der.