Fødselsdag gik helt galt for TV 2-par: Endte på hospitalet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvad der blot skulle have været en hyggelig dag med fødselsdagsfejring, endte med en tur på hospitalet for TV 2-parret.

Mest læste i dag

Der er mange måder at fejre en fødselsdag på. Når der er tale om en ung gut, der fylder 4 år, får hovedpersonen ofte lov til at styre dagens aktiviteter og menu.

Dette var sandsynligvis også tilfældet for Louie, der er søn af Maria og Daniel Brask Mainz, der er kendt fra TV 2-programmet 'Årgang 20'.

I hvert fald endte menuen med at byde på pizza, sofahygge og slik. Selvom det lyder som opskriften på en rigtig god dag, når man er 4 år gammel, endte dagen ikke helt, som den lille familie havde håbet på.

Efter at have spist pizzaen, var familien nødt til at skynde sig på hospitalet. Det skyldtes, at Louie faldt og kom til skade. Han gav udtryk for, at det gjorde rigtig godt i sin arm, hvorfor de tog ham med på skadestuen.

Det viste sig at være en god idé, at de besluttede sig for dette. Da de ankom på hospitalet, fik de nemlig forklaret, at den 4-årige dreng havde brækket armen to steder.

"I går tog Louies fødselsdag en rigtig træls drejning. Vi havde spist lækker pizza, og skulle hygge på sofaen med lidt slik. Men desværre faldt Louie, og han viste så tydeligt, at det gjorde rigtig ondt i armen," skriver Maria Mainz på Instagram, og fortsætter:

"Så vi kom på hospitalet, og han havde så brækket armen 2 steder og nu er den i gips. Puha, det var simpelthen bare forfærdeligt. Specielt fordi vi slet ikke kunne nå at forberede Louie på det lægebesøg."

Hun skriver også, at de heldigvis fik styr på det hele til sidst. Det har betydet, at Louie er nødt til at have gips på sin arm de næste tre til fire uger.

"Men det hele lykkes til sidst, og nu skal den være i gips de næste 3-4 uger.. Og nu får vi lige dekoreret lidt på den," skriver hun.

Anbefalet til dig