Fødte to måneder før optagelserne startede: Baby var med på settet

Underholdning
Foto: TV 2 DANMARK
Amanda-skuespilleren Amalie Dollerup havde født kort inden optagelserne på Badehotellets sæson syv startede. Hun klarede alligevel at komme til optagelser.

Mest læste i dag

Et rigtigt ønskebarn

For knapt to år siden blev Amalie Dollerup og den to år æædre skuespillerkæreste Andreas Jebro gift, og deres lille dreng er et rigtigt ønskebarn.

Amalie Dollerup var dog fuldkommen fast besluttet på, at hun ville medvirke i sæson syv af Badehotellet – også selv om, hun var sat til at føde kort inden, optagelserne startede.

Det skriver Billedbladet

To måneder før optagelserne begynder

I juni 2019 blev den 33-årige skuespiller så mor til sønnen August. Det var blot to måneder før hun skulle optræde i rollen som Amanda.Begge forældre brugte de første par uger på at være sammen om den lille ny og lære ham at kende i hjemmet på Amager. 

"Min søn var meget med i starten sammen med min mand, der var på barsel," fortæller Amalie Dollerup 

Det var også andres fortjeneste

Amalie Dollerups mand Andreas Jebro var en kæmpe stor hjælp under optagelserne til TV 2’s successerie. Det var ham der var på barsel og havde ansvaret for den lille, selvom både far og søn var med på settet. Og uden Andreas Jebros hjælp, var det nok aldrig lykkedes.

"Man tror jo, at man kan alt muligt, inden man får et barn, fordi andre kolleger havde gjort det før mig. Så kunne jeg vel også," fortæller Amalie med et smil og fortsætter:

"Så det gjorde jeg, og jeg klarede det. Men det var også mange andres fortjeneste."

 

Anbefalet til dig