Første gang det sker i denne sæson af 'Vild med dans'

Foto: Shutterstock

Det krævede ni runder i denne sæson af 'Vild med dans', før et par kunne høste hele fire ti-taller fra dommerne.

Jimilian og Asta Björk havde god grund til at have et stort smil på læben, efter deres præstation ved fredagens 'Vild med dans'.

Ikke nok med, at de kunne sikre sig en førsteplads i den niende runde af denne sæson af 'Vild med dans', så kunne de også glæde sig over, at de løb med intet mindre end fire ti-taller fra dommerne.

Det er en sjældenhed, at der bliver delt så mange point ud, og derfor var det også første gang i denne sæson, at et par fik fire ti-taller. At det var netop Jimilian og Asta, der fik de mange point, var de meget overvældede over, afslørede de efter dansen.

"Det er helt overdrevet! Vi er så glade for det. Vi huskede alle trinene, og der var bare dejlig energi," sagde sanger Jimilian til Ekstra Bladet.

Der var ros til parret fra alle fem dommere, og især Jimilian fik stor ros for sin positive energi og underholdningsværdi. Faktisk gik dommer Marianne Eihilt så langt, at hun kaldte deres præstation for en finale værdig.

Asta Björk afslørede desuden, at det er tydeligt for hende at se, at hitsangeren foretrækker de danse, hvor der er mere gang i den. Faktisk har hun observeret, at han er gladere i løbet af ugen, hvis de skal danse en mere energisk dans.

"Han køber altid lidt hurtigere de gladere danse, der er han altid lidt gladere i løbet af ugen. 'Det der trin er fedt, og det der trin det kan jeg lide'," sagde hun grinende, da Ekstra Bladet talte med parret efter fredag aftens niende runde.

Med den flotte præstation, sikrede Asta og Jimilian sig en plads i den tiende runde af denne sæsons 'Vild med dans', og her er det en rumba, som parret skal fremføre på dansegulvet.