Første gang: Springer ud som skuespiller

01/7/22 07:14

Thea M. Andersen

Foto: TV3
I forvejen står der model, influencer og reality-deltager på hendes CV, og nu kan forsidefruen også tilføje skuespiller.

Torsdag var de små gule trofaste undersåtter tilbage, da 'Minions: Historien om Gru' havde premiere i landets biografer.

Filmen er en amerikansk animations- og komediefilm og til de danske biografgængere er der naturligvis lavet en version med dansk tale.

Hvis du var i biografen for at se de gule, kaosskabende minions sætte deres første mission i søen, kunne du muligvis genkende en af stemmerne. For en af dem, der har været i studiet for at lægge stemme til filmen, er forsidefruen, Janni Ree.

Janni Ree lægger stemme to figurer, moren og billetdamen, og dermed springer hun nu ud som dubber.

Det fortæller hun i en video på sin Instagram-profil.

Foto: Instagram / @janniree_

Foto: Instagram / @janniree_

"Det har været rigtig sjovt. Det er første gang, jeg er i et dubbing-studie, og prøve det her, så jeg er meget spændt på det," siger Janni Ree.

Men forsidefruen har også lært, at det ikke bare er en stemme. Det er en skuespilpræstation, der var mere udfordrende, end hun havde forestillet sig.

"Det har været lidt udfordrende, for man skal lige lægge tryk på de forskellige ting. Det er ikke bare lige. Jeg havde faktisk troet, det var nemmere."

Men stod det til Janni Ree selv, er det ikke sidste gang, hun lægger stemme til en film.

"Det er noget, jeg godt kunne tænke mig at gøre igen," fortæller hun.

Det skriver BILLED-BLADET

Minions blev første gang introduceret i 'Grusomme Mig', og de gule, kaosskabende væsener har siden taget alle med storm, og denne film er ingen undtagelse. Det skriver Nordisk Film Biografer.

Du kan se traileren til 'Minions: Historien om Gru' herunder.