Folk er i chok: Her er tegnene på, at din partner er dig utro

Af: Ida Hansson

|

20/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ekspert har afsløret de tydelige tegn på, at din partner er utro - og nogle kan chokere dig.

Mest læste i dag

Oxford-uddannede Macken Murphy er blevet en viral sensation på TikTok efter at have snakket om forhold, ægteskab og utroskab.

Som en del af sine studier dykkede han ned i, hvorfor folk er utro og opdagede, at det ofte er et resultat af et ønske om variation og at 'skabe bånd'.

Han tilføjede, at tekniske hemmeligheder, ny forfængelighed og at undgå at tale om en bestemt person alle kunne være indikatorer på utroskab.

Macken Murphy foreslog, at mænd "ønsker flere partnere for at have flere partnere." Ønsket kommer tilsyneladende fra "evolutionære fordele i vores herkomst."

Han fortsatte med at fremhæve nogle interessante forskelle mellem mandlig og kvindelig utroskab.

"Kvinder er ofte seksuelt motiverede, men de er også følelsesmæssigt motiverede. Kvinder er meget mere tilbøjelige til at være forelsket i deres hemmelige affære sammenlignet med mænd. Der er meget større sandsynlighed for at være følelsesmæssig fri fra deres partner under en affære," hævdede han.

”Det er foruroligende, men mange mænd, der er helt tilfredse med deres koner, træffer alligevel den uheldige beslutning om at begå utroskab – det er en forskel, vi ser. Ja, mænd er mere motiverede til at være utro, og kvinder har en tendens til at være mere følelsesmæssigt involveret i affærer, men disse er gennemsnitlige forskelle," tilføjer han.

Macken Murphy hævder, at der er mange indikatorer på utroskab, men ofte, vil folk have en fornemmelse af, hvem deres partner er dem utro med.

"Ofte når en person bliver udsat for utro, har de en intuition om, hvem den hemmelige elsker er. Hvis du har nogen i tankerne, så tag dem op omkring din partner og se, om de vil ændre emne," siger han.

Eksperten tilføjede, at en anden grund til bekymring kunne være, hvis din partner pludselig er begyndt at interessere sig meget for fitness og livsstil.

I kommentarfeltet er folk chokerede, men de takker samtidigt for informationen.

"Det her gav mig ondt i maven," skrev en.

"Mener du virkelig det? Det ville jeg aldrig have gættet på", skrev en anden.

Anbefalet til dig