Folk er i chok: Så mange penge har Kim Kardashian brugt på julegaver til sine børn

Af: Ida Hansson

|

14/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian lader ikke til at være økonomisk presset.

Mest læste i dag

Kim Kardashian vil angiveligt bruge mere end 1 million dollars på designertøj og smykker til sine børn denne jul – og har allerede "brugt hundredtusindvis af dollars".

Kardashians-stjernen gør tilsyneladende alt for sine børn, North, 9, Saint, 7, Chicago, 4 og Psalm, 3, som hun har sammen med eksmanden Kanye West.

En insider hævder, at realitystjernen er gået helt amok på "latterlige genstande til overpris" til sine børn forud for Kardashian-Jenners "største nogensinde" jul. Det skriver Mirror.

"Børnene er blevet opdraget hele deres liv til at tro, at det er normalt at vågne op julemorgen med deres senge fyldt med gaver," hævdede en kilde.

"Kim har allerede brugt hundredtusindvis af dollars på designertøj, smykker og andre latterligt dyre genstande til sine børn. Hun vil nemt komme forbi 1 million, når hun er færdig" fortalte kilden til Heat.

Hun er ikke den eneste Kardashian-søster, der bruger en formue på sine børn. Kims søster Khloe "ønsker ikke at blive overgået" af Kim, så hun har også brugte en ret stor sum penge.

Kilden hævder, at Khloe pynter sin nye babys tremmeseng med "guld og diamanter", noget der ikke er gået ubemærket hen af ​​Kim og Khloes søster Kylie Jenner.

Kylie Jenner siges at have beordret sine assistenter til at 'spionere på hendes søstre' for at finde ud af, hvad de køber for at "poste mere avancerede gaver på sociale medier".

Kourtney siges også at være med i 'legen', og har angiveligt sagt, at hendes mand Travis Barker er "den mest generøse stedfar på planeten".

"Det hele er ret uanstændigt for mange mennesker - især personalet, der skal sætte strømperne sammen. Forestillingen om, at det er grådigt eller tonedøvt går ikke engang ind i deres hoveder," hævder kilden.

Anbefalet til dig