Folk er i chok: Værtspar gør det på live TV

03/3/23 09:42

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Værtsparret oplever lige nu en vaskeægte 'shitstorm'.

'Morgenfjernsyn' findes i stort set alle lande. Det er stort set samme koncept overalt. To eller tre værter, der har har aktuelle gæster på besøg for at diskutere akutelle nyheder og lignende.

Den 42-årige vært Den 42-årige Holly Willoughby præsenterede gårsdagens udgave af ITVs morgenfjernsyn sammen med medværten Phillip Schofield.

De to stod foran endnu et propfyldt program, som omfattede interviews med Emmerdales Dominic Brunt og Strictly Come Dancings Anton du Beke.

Værtsparret fik selskab af Tom Swarbrick og Anushka Asthana, da de diskuterede de seneste morgenoverskrifter. Panelet reagerede på, hvordan Exmoor Squirrel Project har opfordret folk til at spise grå egern for at redde det røde egern. Det skriver Echo News.

Exmoor Squirrel Project udtalte, at dette er en "human" måde at udslette grå egern på, da de har haft en dødelig indvirkning på det indfødte røde egern.

"Jeg forstår, at det er et meget følelsesladet emne, og hvis du er vegetar eller veganer, så er dette forfærdeligt at forestille sig," sagde Phil.

Kokken Phil Vickery var vært for madlavningssegmentet i showet og ankom på sættet med to grå egernbaserede retter. Værten Phil fortsatte med at putte sig ind og erklærede, at han var fan.

"Hvis du gav mig det, ville jeg ikke vide, hvad det var. Det kunne være kylling," lød det fra værten Phil.

Holly gispede, da fadet blev ført over hende.

"Det er så mærkeligt. Jeg kan allerede mærke det i min hals, hvor det får mig til at føle mig en smule dårlig i maven. Men det er ideen."

Fans, der fulgte showet på Twitter, var yderst splittede omkring segmentet.

"Nej, jeg kunne ikke spise egern! Jeg fodrer dem, hvor jeg bor, og jeg kan lide dem, så jeg kunne ikke!" skrev en bruger.

"Egernrisotto? Det er forfærdeligt" skrev en anden bruger.

"Phil har ret, selvom der vil være forargelse over, at de spiser egern, men alligevel spiser vi små lam og køer osv," sagde Victoria.

"Jeg er klar til at spise gråt egern, hvis det hjælper med at øge antallet af røde egern," tilføjede Peter.