Folk taber kæben: Så meget fik 'Samantha' for at medvirke 60 sekunder i 'And Just Like That'

25/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Når man er en populær og eftertragtet skuespiller, forstår man at tage penge for sit arbejde.

Mest læste i dag

Sex And The City uden Samantha Jones har været som brød uden smør.

Så det er da ikke så mærkeligt, at hendes længe ventede tilbagekomst finalen 'af And Just Like That '- efterfølgeren til SATC - har vagt stor opsigt.

Efter en bitter seks-årig fejde med Sarah Jessica Parker, der spiller Carrie Bradshaw, havde Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones, svoret at aldrig spille Samantha igen. Men tidligere i år blev hun overtalt til at genoverveje, efter at fans sagde, at historien om livet og kærligheden på Manhattan bare ikke var den samme uden hende.

Måske var det Kim Cattralls mange fans der fik hende på andre tanker, eller også var det lønnen der lokkede.

Kim Cattrall var nemlig på skærmen i hele 60 sekunder i sidste episode. Det forlyder, at skuespillerinden blev betalt 1 million dollars (svarende til 6,9 millioner danske kroner) for at filme scenen. Ydermere har hun kun 20 linjer og tjener derfor cirka 114.575.50 kroner pr. sekund i sendetid. Ikke helt dårligt.

Ifølge Kim Cattrall ringede den administrerende direktør for HBO til hende og spurgte, hvad der skulle til, før hun vendte tilbage. At blive stylet af Patricia Field, den berømte kostumedesigner, der arbejdede på den originale serie, men ikke 'And Just Like That', var et af hendes krav. Det skriver Daily Mail.

Officielt var Patricia Field utilgængelig til 'And Just Like That' på grund af arbejdet med Emily In Paris, men nogle sagde at Patricia Field faktisk ikke blev bedt om at lave 'And Just Like That', fordi Sarah Jessica Parker var sur over stylistens nære venskab med Kim Cattrall, og derfor straffede hende. Hvad der egentlig er sandheden, ved kun HBO.

Cattrall insisterede også på, at hendes make-up skulle laves af den kendte kosmetikkunstner Kyra Panchenko og hendes hår af Ryan Trygstad.

Scenen blev filmet i marts i New York og tog fire timer, hvorefter Kim sagde, at hun tog hjem og lavede en stor Martini. Under de fire timer optagelserne stod på, mødte hun ikke en eneste af sine tre tidligere medskuespillere.

Ja, hvad kan man sige? Hatten af.

Anbefalet til dig