Forsidefrue taler ud: "Jeg er i chok"

21/04/2023

Ida Hansson

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
'Forsidefruen' fik sig et kæmpe chok.

Mest læste i dag

'Forsidefruen' Jackie Navarro, har en hel del erfaring med kosmetiske indgreb, men det har ikke alt sammen været lige vellykket. Det fandt den 37-årige skønhed ud af efter sin seneste operation. Hendes bryster var ødelagte.

Navarro, der har fået foretaget adskillige kosmetiske operationer såsom brystforstørrelse, sammenføjning af mavemuskler og et 'Brazilian butt lift', har nu fået nye brystimplantater og et brystløft. Under operationen opdagede kirurgerne dog, at hendes tidligere implantater var ødelagte.

Den 36-årige tidligere 'Forsidefrue' delte nyheden på sin sin egen Instagram-profil:

"Jeg vågner efter narkosen og får at vide – jeg er i chok – at mit højre bryst var fuldstændig ødelagt indeni," fortæller hun.

Hun understreger, at det var implantaterne, der var beskadigede, men at hendes bryster og resten af kroppen heldigvis ikke havde taget skade. Det er dog uvist, hvordan skaden er opstået.

Efter udskiftning af implantaterne har Navarros bryster fået en ny form. "Jeg er også lidt træt af, at jeg hele tiden følte, at jeg skulle klæde mig meget mere på og dække mig lidt mere til – i hverdagene selvfølgelig – fordi det bare så vulgært ud," siger hun.

Udover de nye implantater og brystløft fik Navarro også foretaget fedtsugning og en justering af huden omkring sin navle under samme narkose.

"Jeg er super fascineret af, at man kan lave alle de her ting, men nu må det være nok," afslutter Jackie Navarro.

Det er ikke længe siden, at Jackie Navarro delte et yderst pikant og smukt billede af sig selv, hvor hun spurgte sine følgere, om man godt kan tillade sig at stå i undertøj, selvom man er mor. Du kan læse artiklen og se billedet herunder: