Forskere afslører: Sådan får du din partner til at ville have mere sex

28/9/22 04:39

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det er vigtigt at have et sundt sexliv, men nogle gange føles det, som om gnisten kan dæmpes lidt, når man har været sammen med nogen i lang tid. Nu har forskere delt nogle vigtige tips!

At falde for nogen er altid spændende – sommerfuglene i maven, gnisterne der flyver og den konstante lyst til at vil hive tøjet af hinanden.

Men når du har været sammen med den samme person i et stykke tid, begynder gnisten måske at falme lidt, og nogle gange er der mange andre ting, der er mere tiltalende end sex.

Selvom du måske er helt forelsket i din partner, kan par også begynde at have mindre sex, efterhånden som tiden går, og det kan få dig til at sidde fast.

Men nu hævder videnskabsmænd, at de har opdaget et trick, der hjælper din partner med at ønske at have mere regelmæssig sex. Det skriver Daily Star.

Ifølge et nyligt papir offentliggjort i Journal of Social and Personal Relationships er tricket at finde måder, hvorpå du altid kan se din partner i et nyt lys.

Metro rapporterer, at en undersøgelse udført af forskere ved Torontos York University afslørede, at par, der gør dette, er mere tilbøjelige til at have mere sex.

Selvom kærlighed og tillid kan være nøglerne til et solidt forhold - hvis du har problemer med at holde gnisten tændt - viser det sig at finde nye måder at se din partner på, kunne bringe gnisten til live igen.

Forskningen fandt, at par har brug for at fokusere på selvudvidelse (nye oplevelser, der fremmer vækst) og 'anderledeshed' (psykologisk distance giver dig mulighed for at se din partner i et nyt lys).

Undersøgelser viste, at selvekspansion var forbundet med højere niveauer af nærhed, og dette siges at føre til udviklingen af ​​større seksuel lyst.

Forskningen viste også, at det var vigtigt at bevare et element af nærhed i et forhold.

Så kort sagt skal par opleve selvudvidelse og 'anderledeshed' for både at føle sig tætte og blive liderlige.