Forskrækket TV 2-stjerne afslører: Har været involveret i trafikuheld

03/04/2024

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-stjerne har afsløret, at hun har været involveret i et trafikuheld, der sendte hende en tur forbi egen læge.

Mest læste i dag

Det kan være lidt af et chok at være involveret i et trafikuheld. Det gør sig gældende, hvad enten der er tale om et alvorligt ét af slagsen eller ej.

I ethvert tilfælde får man et stort chok, når man bliver påkørt af en anden bil, hvilket også var tilfældet for Maria Mainz. Den unge kvinde, der er kendt for sin deltagelse i TV 2-programmet 'Årgang 20', er nemlig blevet påkørt bagfra af en anden bilist.

Det har hun afsløret i en story på det sociale medie Instagram. Her afslører hun også, at trafikuheldet fandt sted i går. Ydermere fortæller hun, at der var tale om et mindre trafikuheld, hvor hun heldigvis ikke kom slemt til skade.

"Her til morgen var jeg ude at køre, hvor jeg holdt stille, og så var der en, der kørte direkte op i vores bil bagfra. Der kom en bule på begge biler, men heldigvis tog vores anhænger det meste af skaden, så det var heldigt," siger hun ifølge HER&NU.

Maria Mainz fortæller, at ingen af de involverede kom slemt til skade. Det ændrer dog ikke på, at hun måtte en tur forbi lægen. Årsagen til dette var, at hun havde fået et slag i nakken. Derfor ville hun gerne være sikker på, at der ikke var sket noget slemt.

"Jeg var lige forbi lægen, for jeg kunne godt mærke, at jeg havde fået et slag i nakken, fordi det lige lavede et ryk. Jeg er bare øm, og heldigvis er alt okay, jeg skal bare lige tage noget smertestillende her de næste par dage," lyder det fra hende.

Hun beskriver trafikuheldet som 'en forskrækkelse'. Til gengæld glæder hun sig over, at hun var alene i bilen, og ikke havde sine børn med.

Anbefalet til dig