Foto viser Harry og Meghans vilde pool i deres 95 millioner kroner dyre hjem

05/04/2023

Henrik Rothenbücher

Misc/Backgrid/Ritzau Scanpix
Et nyt billede har set dagens lys, og via en særlig udlejningstjeneste kan royale fans nu få et indblik i Harry og Meghans skønne pool i deres dyre hjem.

Mest læste i dag

Under Netflix-dokumentaren, Harry & Meghan, fik mange mennesker et glimt af deres privatliv, herunder et sødt øjeblik med familien i haven, hvor fans fik lov til at se deres pool.

Prins Harry blev set kaste appelsiner ned fra et træ til sin lille søn Archie, mens Meghan stod bag kameraet. Da hertuginden panorerede rundt i haven, blev en krog af deres udendørs pool afsløret, hvor deres hund Pula legede i nærheden.

I en virtuel optræden gav Harry et indblik i sin meget travle husstand og forklarede, at hundene jager egern rundt i haven.

Det ligner i den grad, at Sussex-børnene Archie Harrison og Lilibet Diana elsker at bruge udendørsfaciliteterne, når den amerikanske sol skinner.

Familiens bolig er officielt navngivet Chateau of Riven Rock, og den er blevet opført på lejeplatformen Giggster, så folk kan leje den til optagelser og arrangementer, og det gav royale fans en chance for at se poolen i sin helhed.

Omkring polen er der solsenge og parasoller, men på daværende tidspunkt var det hele pakket ind.

Foto: Giggster

Familien har også en hønsegård på stedet kaldet Archie's Chick Inn, og da Meghan optrådte på Ellen DeGeneres 'show, blev der vist et billede af lille Archie inde i hønsegården.

I en samtale med The Cut afslørede Meghan, at det var en særlig ting i haven, der solgte dem, da de kiggede på ejendommen.

"En af de første ting, min mand så, da vi gik rundt om huset, var de to palmer. Se, hvordan de er forbundet nederst? Han sagde, 'Min kæreste, det er os'," fortæller hertuginden til mediet.