Fuldstændig vildt: Så mange kalorier spiser verdens stærkeste brødre dagligt

Af: Ida Hansson

|

30/03/2023

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Brødrene ligger ikke på den lade side, når det kommer til at indtage meget mad.

Mest læste i dag

Hvis du nogensinde får lyst til at dødløfte vægten af ​​en campingvogn eller sende en sten på 286 kg over en høj stang, har du brug for ret så meget brændstof - bare spørg 'Stoltman Brothers'.

Og de gigantiske søskende giver næring til sådanne goliath-bedrifter med en brutal diæt, hvor de indtager op til 13.000 kalorier om dagen før World's Strongest Man-konkurrencer.

Den yngre bror Tom er den nuværende indehaver af den misundelsesværdige titel, mens hans ældre bror Luke er en engangsvinder af Europas stærkeste mand og en femdobbelt vinder af Skotlands stærkeste mand. Det skriver Daily Star.

I 2020 knuste Tom verdensrekorden og løftede fem af de gigantiske betonkugler (100-180 kg) på 16,01 sekunder og har også verdensrekorden for den tungeste Atlas-sten, der nogensinde er løftet over en stang på 286 kg.

Som man måske kunne forestille sig, skal en sådan gigantisk styrke komplimenteres af en lige så gigantisk diæt.

"Vi vil gøre 'World's Strongest Man'-eksemplet, da det er den mest brutale konkurrence. Jeg spiser omkring 10.000 kalorier om dagen op til den konkurrence, hvilket er mange kalorier. Vi plejer ikke at måle fedt og kulhydrater og sådan noget, vi ser kun på kalorier," sagde Luke eksklusivt til Daily Star Sport, mens han repræsenterede PRIMAL.

Foto: Instagram

"Normalt starter vi med ti æg på en dag. Vi spiser også grød. Så går vi videre til måltid to, som er halvanden time senere. Dette vil være vores proteinkilde, som er omkring 300 gram af alt kød, vi ønsker, så bøffer, kylling og hvad vi nu kan finde på," siger han og fortsætter:

"Så går vi videre til frokost (ja, vi er ikke engang til frokost endnu), som for mig er et 'cheat meal' før træning, så jeg vil have en stor burger og pommes frites. Så træner ci, og så får vi vores mellemmåltid midt på eftermiddagen. Det kan være kylling, bøffer, eller hvad vi nu har lyst til."

Til aftensmad fortæller han, at de ofte spiser nogenlunde det samme som ved frokost. Gerne 400 gram kød, kartofler og lidt grøntsager.

Før en konkurrence, omkring en uge før, vil brødrene spise sig til omkring 12.000 - 13.000 kalorier. Hvilket vil være alt sammen kalorietæt mad som burgere, pandekager og chips.

Hvis du vil tage dele af brødrenes hverdag (og overdådige måltider), så kan du følge dem på YouTube her.

Anbefalet til dig