Galt eller genialt? Mand får to do-liste tatoveret på håndfladen

31/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: Instagram
Han kommer aldrig til at glemme noget igen.

Mest læste i dag

Alle har deres egne måder at huske på at gøre tingene, nogle skriver det ned, nogle sætter påmindelser på deres telefoner, mens andre er naturligt begavede med en skarp hukommelse og aldrig glemmer.

Men én mand har taget det et skridt videre og sørget for, at han aldrig vil glemme, og altid vil have sin to do-liste tæt på sig hele tiden. Han har nemlig fået den permanent indgraveret på sig.

Ved at få en to do-liste tatoveret på i sin håndflade vil Robert aldrig kunne sige, at han har glemt noget igen.

Tatoveringen blev lavet af en kunstner ved navn @lukeaashely, der delte billedet af den nye tatovering med teksten: "To do-liste for Robert. Praktiske håndtatoveringer. Kan ikke vente med at se det i aktion," som nu har over en halv million likes.

To do-listen har ifølge Mirror fået en blandet modtagelse på sociale medier, hvor nogle siger, at det er en genial idé og kalder ham en geni, mens andre er mere skeptiske.

En Instagram-bruger mente, at det var en genial idé, da han aldrig ville have problemer, hvis han nogensinde fik demenssygdommen Alzheimers, og en anden sagde, at han har knækket koden for personer med ADHD.

"Det er faktisk imponerende nyttigt," skrev en bruger, mens andre var knap så imponerede:

"Det er måske det dummeste, jeg nogensinde har set," lød det fra en bruger, mens en anden skrev:

"Plottwist: Han er venstrehåndet og har lige indset, at han ikke kan skrive på den."

"Jeg forstår ikke, hvorfor folk skriver på deres håndflader. Det vil bare blive gnubbet af eller svedet af," skrev en tredje bruger.

Anbefalet til dig