Geggo løfter sløret: Der kommer mere

05/10/21 07:27

Sarah Steenfeldt

Geggo er med i denne sæson af 'Til middag hos' på TV3. Foto: Janus Nielsen/NENT Group
Nu afslører 'Familien fra Bryggen'-stjernen store nyheder.

Tidligere i år annoncerede 'Familien fra Bryggen'-stjernerne at der nu blev holdt en pause i programmet. 

I juni måned annoncerede Geggo - eller Stephanie - at der var truffet en fælles beslutning om, at holde pause med at filme til 'Familien fra Bryggen'. 

Her sendte hun også en tak til de mange fans, som i 10 år har fulgt med i familiens liv. Om der kommer mere 'Familien fra Bryggen' er dog endnu uvist.

"Og i er blevet hængende - derfor kan jeg også uden at afsløre for meget, sige at det selvfølgelig ikke er det sidste i har set til os. Om Familien fra Bryggen nogensinde vender retur vil jeg heller ikke afvise - men ligenu, er det bedste for os alle, ikke at lave programmet. Tak for jeres evige støtte, og for at være så trofaste igennem intet mindre end 19 sæsoner (!) JEG ELSKER JER. Glæder mig til fremtiden," skrev Geggo dengang på sin Instagram.

Mere på vej 

Og det er ganske rigtigt, at Geggo endnu ikke er færdig på skærmen. Den nye sæson af 'Til middag Hos' er netop skudt i gang - og her var Geggo den første vært i den nye sæson. Hun havde Kasper Fisker, Ole Kibsgaard og Karina von d'Ahé til middag.

Men nu afslører Stephanie Karma Salvarli - eller Geggo - at der er mere tv på vej. Det bekræfter hun overfor SE & HØR

Her fortæller hun til bladet at der er mere tv på vej. Det er dog sparsomt med detaljer - så indtil videre må man væbne sig med tålmodighed lidt endnu. 

"Jeg kan afsløre, at det er på TV3. Så jeg venter på, at TV3 giver mig et go på, hvornår jeg må fortælle det," lyder det fra Geggo. 

KLIK HER for at læse flere nyheder.