Geggo og Cengiz i åben samtale: Overvejer ny kontrakt

Af: Mie M.B

|

08/02/2024

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Nylige tal har fået parret til at overveje fremtiden

Mest læste i dag

Flere influencere er begyndt at nævne den ulighed, der findes i Danmark, i forhold til ligestilling mellem mænd og kvinder når det kommer til økonomien, hvis man bliver skilt. I Danmark ender 40 procent af alle ægteskaber med skilsmisse, en statistik der også har vakt bekymring hos realityparret Geggo og Cengiz. I deres podcast 'Geggo & Cengiz - helt ærligt' funderer de over en eventuel skilsmisse ved at planlægge opdelingen af deres fælles liv på forhånd. Det skriver Her & Nu.

Følelsen af at sidde og diskutere emnet og lægge en strategi og opdeling sammenligner Geggo lidt med at skrive et testamente, samtidig med at hun reflekterer over, hvordan en eventuel samværsordning kunne se ud. Cengiz, derimod, er mere tøvende ved tanken om at fastlægge detaljerne i en skilsmissekontrakt. Han argumenterer for, at det er bedre at tage tingene, som de kommer, og påpeger, at en forudbestemt aftale ikke nødvendigvis ville være retfærdig, hvis den ene part har opført sig dårligt. 

"Det vil være noget lort, hvis jeg sidder og skriver under på, hvordan vi skal gøre tingene nu. Hvis nu du har været et svin, så skal det da have nogle konsekvenser," forklarer han i podcasten.

Selvom parret diskuterer muligheden for en skilsmissekontrakt, understreger de begge, at de er længere fra en skilsmisse end nogensinde. "Vi har det egentligt bedre, end vi nogensinde har haft det," bekræfter Geggo.

Anbefalet til dig