Geggos konflikt med Linse: Det var alvorligt

20/3/21 11:37

Henrik Rothenbücher

Foto: TV3
Familien fra Bryggen har bragt mange spændende sekvenser, men der sker også meget, når kameraet er slukket. Og nu taler Geggo ud om den konflikt, hun har været i med sin mor, Linse Kessler.

'Familien fra Bryggen' har mange dedikerede fans, og der er umiddelbart mange af disse fans, der bemærkede, at Geggo og Linse ikke viste sig sammen i offentligheden - og heller ikke på de sociale medie. 

Der skulle derfor ikke gå længe, før mange begyndte at spekulere i, om de to var uvenner, og det bliver nu bekræftet af Stephanie "Geggo" Karma Salvarli.

Det skriver SE og HØR.

Geggo bruger sin Instagram til at give sine fans et indblik i hendes liv. Det var også på Instagram, hun modtog et spørgsmål, om Gengiz og Linse er uvenner. 

De havde dog få sekunder inden været sammen i Go' Aften Danmark. 

"Nej, det er ikke Cengiz og min mor, der har haft en konflikt. Det er min mor og jeg," siger Geggo. 

Geggo vælger efterfølgende at uddybe, hvad konflikten drejer sig om. Det er nemlig blot en af mange, men denne konflikt skulle have været en mere omfattende og alvorlig en af slagsen.    "Ligesom mange andre familier har vi også uvenskab indimellem, det er bare ikke noget, vi normalt filmer på, da det oftest drejer sig om bagateller," skriver Geggo og fortsætter:   "Denne gang var det alvorligt og længerevarende, og oven i det var vi midt i at filme en sæson, så det ville være unaturligt ikke at påtale det.

Stridsøksen er dog blevet begravet, hvilket man også kan se på de sociale medier. Det bliver dog også bekræftet af Geggo i sin story på Instagram. 

"Og lad mig tilføje: Vi er ikke uvenner længere."