Genialt: Derfor skal du altid vælge dette sæde, når du flyver

Af: Ida Hansson

|

11/01/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det lyder måske helt gak, men du skal med fordele vælge "det dårligste sæde," når du skal ud og flyve.

Mest læste i dag

En person der hyppigt flyver har anbefalet, at altid at vælge det 'dårligste' sæde, når du skal ud og flyve.

Medmindre du har råd til at kaste penge efter business class-billetter, kan det være ret ubehageligt at rejse i et fly – især hvis du flyver langdistanceflyvninger.

Efter et par timer i luften er du sandsynligvis lidt øm, underholdningen ombord er blevet lidt kedelig, og intet vil friste mere end en dejlig tur ude i den friske luft.

En hyppig rejsende har nogle råd til at gøre turen lidt mere udholdelig - og det er ikke noget der vil påvirke din bankkonto.

Mens de fleste rejsende stresser over at vælge det bedste sæde på et fly, siger den selvudnævnte ekspert John Burfitt, at han altid vælger det 'dårligste' sæde på et fly, når han rejser - nemlig vinduessædet bagerst ved toiletterne.

Han hævder, at det faktisk kan være det mest afslappende sted at sidde på trods af dets dårlige ry. Det skriver Mirror.

Efter at have brugt en hel del flyvetur med at blive sparket i ryggen af ​​en passager, lovede eksperten at aldrig gentage oplevelsen.

Mod slutningen af ​​rejsen gik han ned ad gangen for at gå på toilettet og indså hurtigt, at der ikke var noget bag den sidste sæderække end en væg.

Hvis han sad der, kunne ingen nogensinde sparke ham i ryggen igen.

"I det øjeblik besluttede jeg, at den bagerste række ville være det eneste sted, jeg ville sidde på en lang flyvning fra nu af," fortalte han.

"Da jeg puttede mig ind i det hjørne, opdagede jeg, hvad ægte 'flyvekærlighed' handler om. Jeg havde lige fundet det bedste sæde på flyet," tilføjede han.

Andre fordele inkluderer at aldrig blive ramt af drinksvognen, ikke at blive skubbet af passagerer, der strækker benene ned ad gangen, og at kunne læne sig ind i hjørnevæggen for at slumre lidt.

Anbefalet til dig