'Gift ved første blik'-deltager afslører: Fik et ordentligt los

22/11/21 11:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
De blev landskendte, da de sagde ja til hinanden første gang de mødtes. Siden virker det til, at kærligheden kun er blevet større mellem Michael og Kathrine Kelså Harders, der blev gift for rullende kameraer i DRs populære program Gift ved første blik.  Seerne kunne følge med, da Michael rykkede ind i Kathrines lejlighed i Silkeborg, hvor han medbragte sin nu famøse gamerstol, der delte vandene mellem programmets fans. Siden er parret flyttet til den lille by Odder, hvor de er flyttet i hus  Nu venter Michael og Kathrine deres første barn sammen, en lille pige. Og på sin Instagram deler Kathrine ud af graviditetens glæder.  "En vild oplevelse" I et opslag fortæller hun nu, om da parret mærkede liv i maven for første gang.  "Det var lidt som om, der var en sommerfulgt eller en lille guldfisk inde i maven. Det var ikke fordi jeg var 100% sikker på, at det var Lillepigen, men jeg var ret sikker på, at det ikke var en prut eller det der er værre, der lavede løjer," skriver Kathrine til et opslag på Instagram.  Og den lille pige i maven sparker tilsyneladende med god kraft. "I uge 23+0 mærkede både Michael og jeg hende sparke udenpå maven og det var en ret vild oplevelse," lyder det fra Kathrine, der melder om at hun fik et "ordentligt los". Hun lå og slappede af, da der pludselig skete noget.  "Men jeg ligger der, får jeg pludselig et ordentligt los. Jeg lægger min hånd på og får et til," fortæller hun om den store oplevelse. Hurtigt fik Kathrine tilkaldt Michael, så han også kunne mærke hende sparke.     

De blev landskendte, da de sagde ja til hinanden første gang de mødtes. Siden virker det til, at kærligheden kun er blevet større mellem Michael og Kathrine Kelså Harders, der blev gift for rullende kameraer i DRs populære program Gift ved første blik. 

Seerne kunne følge med, da Michael rykkede ind i Kathrines lejlighed i Silkeborg, hvor han medbragte sin nu famøse gamerstol, der delte vandene mellem programmets fans. Siden er parret flyttet til den lille by Odder, hvor de er flyttet i hus 

Nu venter Michael og Kathrine deres første barn sammen, en lille pige. Og på sin Instagram deler Kathrine ud af graviditetens glæder. 

Foto: Privat - Michaelogkathrine.dk

Foto: Privat - Michaelogkathrine.dk

"En vild oplevelse"

I et opslag fortæller hun nu, om da parret mærkede liv i maven for første gang. 

"Det var lidt som om, der var en sommerfulgt eller en lille guldfisk inde i maven. Det var ikke fordi jeg var 100% sikker på, at det var Lillepigen, men jeg var ret sikker på, at det ikke var en prut eller det der er værre, der lavede løjer," skriver Kathrine til et opslag på Instagram. 

Og den lille pige i maven sparker tilsyneladende med god kraft.

"I uge 23+0 mærkede både Michael og jeg hende sparke udenpå maven og det var en ret vild oplevelse," lyder det fra Kathrine, der melder om at hun fik et "ordentligt los".

Hun lå og slappede af, da der pludselig skete noget. 

"Men jeg ligger der, får jeg pludselig et ordentligt los. Jeg lægger min hånd på og får et til," fortæller hun om den store oplevelse.

Hurtigt fik Kathrine tilkaldt Michael, så han også kunne mærke hende sparke.