'Gift ved første blik'-deltager afslører: Fik et ordentligt los

Foto: Shutterstock

De blev landskendte, da de sagde ja til hinanden første gang de mødtes. Siden virker det til, at kærligheden kun er blevet større mellem Michael og Kathrine Kelså Harders, der blev gift for rullende kameraer i DRs populære program Gift ved første blik. 

Læs også

Remee og Mathilde deler lillesøsters særlige navn

Seerne kunne følge med, da Michael rykkede ind i Kathrines lejlighed i Silkeborg, hvor han medbragte sin nu famøse gamerstol, der delte vandene mellem programmets fans. Siden er parret flyttet til den lille by Odder, hvor de er flyttet i hus 

Nu venter Michael og Kathrine deres første barn sammen, en lille pige. Og på sin Instagram deler Kathrine ud af graviditetens glæder. 

Foto: Privat - Michaelogkathrine.dk

"En vild oplevelse"

I et opslag fortæller hun nu, om da parret mærkede liv i maven for første gang. 

"Det var lidt som om, der var en sommerfulgt eller en lille guldfisk inde i maven. Det var ikke fordi jeg var 100% sikker på, at det var Lillepigen, men jeg var ret sikker på, at det ikke var en prut eller det der er værre, der lavede løjer," skriver Kathrine til et opslag på Instagram. 

Og den lille pige i maven sparker tilsyneladende med god kraft.

Læs også

Afslører: Hver fjerde dansker gør det

"I uge 23+0 mærkede både Michael og jeg hende sparke udenpå maven og det var en ret vild oplevelse," lyder det fra Kathrine, der melder om at hun fik et "ordentligt los".

Hun lå og slappede af, da der pludselig skete noget. 

"Men jeg ligger der, får jeg pludselig et ordentligt los. Jeg lægger min hånd på og får et til," fortæller hun om den store oplevelse.

Hurtigt fik Kathrine tilkaldt Michael, så han også kunne mærke hende sparke.