Gift ved første blik: Luna blev mundlam da hun ville sælge sin vielsesring fra DR-program

Underholdning
Ægteparret på bryllupsrejsen, hvor der allerede var gået skår i glæden. Foto: DR / Snowman Productions
Selvom hendes deltagelse i Gift ved første Blik allerede har været præget af store omvæltninger for Luna Elmkjær, så fik hun endnu en overraskelse, da hun ville skille sig af med den vielsesring, der mindede hende om det forliste forhold til Anders Pilemand.

Mest læste i dag

Det fortæller 52-årige Luna Elmekjær til Ekstra Bladet. Selvom optagelserne endnu ikke helt var tilendebragt, valgte hun nemlig at pakke sin vielsesringe og sætte kurs mod en guldhandler på Østerbro. Her indleverede hun ringen sammen med to andre smykken. Tilsammen håbede hun, at de kunne indbringe hende lidt ekstra penge, der kunne bruges på en rejse, der kunne være en ny start efter hende og Anders Pilemands tv-transmiterede bryllupsrejse til Frankrig. 

Det skulle dog vise sig, at vielsesringen, som DR havde udleveret til deltagerne, i sig selv ikke ville komme til at finansiere en rejse til varmere himmelstrøg. Guldsmeden kunne nemlig fortælle Luna Elmekjær, at værdien af ringen kunne ligge på et meget lille sted, selvom den - på overfladen -  ser ud som en guldring. 

“Guldhandleren vejede vielsesringen og gjorde, hvad hun skulle. Da hun var færdig, fortalte hun, at hun kun kunne give mig seks kroner i guldpris for ringen,” udtaler Luna Elmkjær til Ekstra Bladet. Hun fortæller desuden, at hun ikke troede sin egne øre, da hun modtog beskeden.

Forgyldt sølv

Forløbet bekræftes af den guldsmed, der har udfærdiget alle årets vielsesringe overfor 

Ekstra Bladet. Her fortæller Kalle Glamour, som smykkedesigneren hedder, at alle ti ringe til parrene i dette års tv-ægteskaber er lavet af sølv, der efterfølgende er blevet forgyldt, så ringene ser godt ud til tv. Han pointerer dog desuden, at selvom guldværdien ikke er meget mere end en 10-krone, så har ringene en højere værdi, hvis man medregner de andre materialer samt hans arbejdsløn. 

Luna Elmekjær kan derudover også fortælle, at hun brugte pengene som et tilskud til en ferierejse til Korfu. Hun tog af sted i den uge, hvor Gift ved første blik havde premiere og hele Danmark pludseligt fik indsigt i og en holdning til hende og Anders Pilemands strandede parforhold.

Anbefalet til dig