Glædeligt nyt: Puk Elgaard vender tilbage på TV

Stine Heilmann/TV 2

Puk Elgaard har været væk fra skærmen i flere måneder, men nu vender hun tilbage.

Danskerne, der holder af at tænde for "Go' morgen Danmark', vil uden tvivl have bemærket, at man har været foruden Puk Elgård, som seerne har måtte undvære som vært i flere måneder.

Men der er selvfølgelig en naturlig forklaring på fraværet, eftersom Puk Elgård simpelthen har måttet indse, at hun blev rigeligt beskæftiget andetsteds.

Puk Elgård har nemlig været i fuld sving med at optage nye tv-programmer, og hvis man har glædet sig til at blive genfornet med Puk Elgård i fjernsynet, så er der såmænd opløftende nyheder at hente. 

Man skal nemlig ikke vente meget længere, da man snart vil kunne se resultatet af optagelserne på TV 2.

Pausen fra morgen-tv-tjansen er blandt andet blevet brugt til at optage "De varmeste venskaber", hvilket skulle omhandle Puk Elgård, der skruer tiden tilbage, da man følger hende, mens hun tager tilbage til sin gamle efterskole.

Her er der tale om Mellerup Efterskole, og det skulle såmænd være under tiden på efterskolen, at Puk Elgård lærte at få veninder, og det er disse veninder, som hun blandt andet boede med, og som hun blev meget tætte med, som Puk besøger for at finde ud af, hvordan det er gået dem. 

I samme ombæring vil man dog også få med, at Puk naturligvis benytter lejligheden til at knytte nogle ord til det venskab, som de fik opbygget, hvortil hun fortæller, hvor meget det har betydet for hende.