Guide til de bedste serier og film på Viaplay

08/6/20 13:30

Julie Møller

Foto: Viaplay
Lige nu kan du afprøve Viaplay, der er fyldt med reality-TV, serie og film, helt gratis og uden binding.

Artiklen indeholder reklamelinks.

Streaming af serier og reality-tv er populært som aldrig før, og det forstår man godt. Du kan nemlig se dine yndlings-programmer og serier, når det passer dig. Lige nu kan du afprøve Viaplay, der er fyldt med reality-TV og serier. Og det bedste? Der er gratis og uden binding!

Prøv 2 ugers gratis Viaplay - uden binding!

Find popcornene frem - så skal der streames

Viaplay er en abonnementsbaseret streamingtjeneste med serier, film, sport og børneindhold. Viaplay giver dig din yndlingsunderholdning, uanset hvor du er. Hvis du vil have adgang til alle serier og film på Viaplay, så koster det kun 99,- om måneden. Men du kan - helt uforpligtende - prøve det af i 2 uger først - helt gratis. 

2 ugers gratis Vialplay? Klik her.

De bedste serier og reality-tv på Viaplay

Herunder kan du få inspiration til lidt af det indhold, du kan kaste dig over, hvis du streamer på Viaplay. Der er så meget indhold, at det kan være svært at vælge det allerbedste. Et sandt luksusproblem. Men her får du 10 bud på film og reality-programmer, der helt sikkert kan skabe underholdning i timevis. 

5 x binge worthy reality-tv på Viaplay

Familien fra Bryggen

Kom i godt selskab med yndlingsfamilien fra Bryggen. Seerne følger hverdagen for Linse, Stephanie, Cengiz, Alba, Didde og alle de andre – i både medgang og modgang.

Love Island Danmark

I Love Island er jagten på den eneste ene sat ind for deltagerne. Alle sejl er sat for at finde kærligheden, i en luksusvilla på Gran Canaria, hvor intet er forudsigeligt, og alle skæbner er i seernes hænder.

Dagens mand

Dagens Mand er et datingprogram, hvor tyve piger dyster om at komme på date med "dagens mand". Pigerne går all in for at komme på dates, og de skyr ingen midler i kampen om kærligheden.

Med kniven for struben 

Fagligt kyndige Masterchef-dommer Thomas Castberg, fører kniven, når forskellige danske restauranter i krise skal reddes.

Forsidefruer 

Kom med ind bag overskrifterne og følg med, når fruerne deler deres hemmeligheder, stiller hinanden ultimatummer, hjælpes ad med udfordringer og træder ind over hinandens grænser.

5 underholdende film på Viaplay

Deadpool 1 (2’eren er også tilgængelig på Viaplay)

Oplev den oprindelige historie om Wade Wilson, der påtager sig alter egoet Deadpool, efter et fejlslagent eksperiment har givet ham helbredende kræfter - og en mørk, fordrejet humor.

Lion

Rørende film om den 5-årige indiske dreng Saroo, der farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. 25 år senere forsøger han at finde hjem til sin biologiske familie.

Dronningen

Anne er en succesfuld advokat og lykkelig gift med lægen Peter. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr. 

Ternet Ninja

Da Aske får en besat og hævnlysten ninjadukke i fødselsdagsgave af sin onkel Stewart, bliver han kastet ud i på et farligt eventyr, der sætter deres venskab på prøve. 

Journal 64

Tre mumificerede lig bliver fundet i en lejlighed. Mørck og Assad sættes på sagen, og de finder spor til Sprogøs frygtede kvindehjem, hvor tvangssterilisering på utugtige piger engang var hverdag.

Lyst til at prøve Viaplay af helt gratis? Så klik her!