Gustav afsløret i fup

Pressefoto

Gustav Salinas driver virksomheden FitnessNu, hvori han tilbyder personlig rådgivning. I mange tilfælde er det dog slet ikke ham, der svarer kunderne.

Kunderne i Gustav Salinas’ virksomhed FitnessNu troede, at de købte personligt træningsforløb med Gustav selv. Derudover betalte de for personlig rådgivning og chat med indehaveren.

Det har dog vist sig ikke at være realiteten i mange tilfælde. Det afslører Ekstra Bladet

I flere tilfælde er det nemlig ikke kendissen selv, der stod for at svare de mange kunder. Derimod har han haft et hold af ansatte, der var hyret til at udgive sig for at være ham. 

Sådan lyder det fra Ekstra Bladet, der har været i kontakt med en række ansatte hos Gustavs’ fitness-virksomhed. De fortæller, at de er blevet instrueret i, hvordan de skal bevare de henvendelser, der kommer fra kunderne. 

"Vi skulle skrive 'hilsen Gustav', og 'jeg tror på dig'. Når der var nogen, der skrev, at de havde lagt noget op på deres Instagram, så gik vi selv ind på deres Instagram og kiggede, og så skrev vi 'ja, det har jeg set, skatter', 'hvor er det fedt', og 'hvor er det nice, at du deler det'," fortæller en tidligere ansat til Ekstra Bladet. 

De ansatte i virksomheden blev altså instrueret i, at de skulle skrive på vegne af Gustav – og skrive, som var de Gustav. Kilden, der udtaler sig til avisen, har bedt om at være anonym, da der i vedkommendes kontrakt med FitnessNu er en 'loyalitetspligt og tavshedspligt'. 

Ekstra Bladet har interviewet Gustav, og har spurgt om, hvad hans syn er på dette. Den tidligere realitystjerne afviser dog, at hans ansatte er blevet instrueret i at udgive sig for at være ham.

"Når du har en levering på 365 dage om året, så kan du ikke hver dag svare, men der er ikke nogen, der har fået at vide, 'du skal sige Gustav'-agtigt, men når du skriver for mig og min virksomhed, så skal du lave et hjerter, og du skal sige 'søde'. For det er jo den måde, hele min virksomhed er bygget op på," siger han.