Hailey Bieber smider tøjet: Poserer topløs i ny reklame

04/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Hailey Bieber, der er gift med popstjernen Justin Bieber, poserer topløs i en ny reklame for lipgloss.

Mest læste i dag

Haily Bieber har for nylig delt en række billeder af sig selv på det sociale medie Instagram.

Der er tale om billeder, der ikke blot er iøjnefaldende, fordi den 26-årige model er en meget smuk kvinde. De tiltrækker sig særligt meget opmærksomhed, fordi hun posere uden en trevl på overkroppen.

I en reklame for sin seneste lanceringer under brandet Rhode, som er en lipgloss ved navn Peptide Lip Treatment in Passionfruit Jelly, har hun nemlig valgt at posere helt topløs på det sociale medie.

Ganske vist er den unge model iført en såkaldt Jacquie Aichie’s 50 Diamond Bra, der har en pris på 10.750 dollar, hvilket svarer til lidt over 73.000 kr., men den er bestående af meget tynde diamantbelagte tråde, hvorfor den ikke dækker for det store.

For at hun ikke skal stå helt topløs og med direkte udsigt til hendes barm, har hun valgte at placere to passionsfrugter på strategisk vis, så man ikke kan se det.

Foto: Instagram

Den meget dyre bh er blevet yderst populær i løbet af de seneste år, og har været båret af flere forskellige store stjerner.

Blandt andet er stjerne som Rihanna, Vanessa Hudgens, Emily Ratajkowski, Olivia Culpo og Chrissy Teigen blevet spottet med bh'er, der minder om den, som Hailey Bieber er iført på sine seneste billeder.

Det er dog ikke alle, der har givet udtryk for, at de helt forstår, hvorfor hun har valgt netop denne type billeder til sin reklame for den nye lipgloss.

"Hvad har det at være nøgen at gøre med en ny lipgloss?" er der en følger, der har skrevet på Instagram.

"Kan nogen fortælle mig, hvordan det her fotoshoot handler om en lipgloss? Det har fotoshoot skriger nærmest: 'Prøver for hårdt'," lød det fra en anden.

"Er det bare mig, eller bliver de her lipgloss-reklamer mærkeligere for tiden?" skrev en tredje burger på det sociale medie.