Har du en tatovering her?: Så er du tatoveret på det mest smertefulde sted

22/2/23 11:08

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu afslører en tatovør, hvor det er mest smertefuldt at blive tatoveret.

Når det kommer til at få en tatovering, bruger de fleste flere måneder på at bestemme sig for et design, mens andre vælger en i øjeblikket. Men en tatovør har nu afsløret de mest smertefulde steder at blive tusset - og hvad folk bør overveje, før de træder ind hos en tatovør.

TikTok-brugeren @inkedera har delt de bedste tatoveringspots til nybegyndere, der ønsker at undgå den værste smerte, på en skala fra 1-10.

I sin video rangerer han rygsøjlen 3/10, siden af ​​nakken en 3/10 , forreste biceps en 5/10 og skinnebenet en 5/10. Så går han videre til de mere smertefulde dele af kroppen.

Over knæet giver han 6/10, lænd er en 7/10, håndled er en 8/10 og indersiden af ​​biceps er en 8/10. Det skriver Mirror.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Til sidst giver han læggen 9/10, indersiden af ​​håndleddet en 9 eller 10/10, knæet en 10/10, brystbenet en 10/10 og fingrene en kæmpestor 15/10.

I en kommentar til sin video skrev en bruger: "Min første var på håndleddet - smerteniveauet var som 1/10. At få mine ører piercet gav mere smerte."

"Min tatovering på ryggen gjorde 10 gange mere ondt end mine håndled og andre områder på min krop," tilføjede en anden.

"Jeg tror, ​​det virkelig afhænger af din smertetolerance. Jeg har otte tatoveringer forskellige steder. Det gjorde slet ikke ondt bortset fra den på min ankel," skrev en tredje.

Det sker, efter at tatovør Sofia Tam har afsløret de designs, hun aldrig ville lave for kunder - uanset hvor meget de tiggede.

I et interview med Metro sagde Sofia, at hun altid afviser anmodninger om at tatovere navnet på en andens partner - og vil kun gøre kælenavne i særlige tilfælde.

Ifølge hende skulle det være 'familienavne eller slet ikke noget', men hun er glad for at diskutere andre ting, der minder dig om din partner, men som føles mere abstrakt.

Der er et par kropsdele, der også er helt udelukket for den Helsinki-baserede ekspert, og hun ville aldrig gå med til en åbenlys rip-off af en anden kunstners design.

Hun nægter forståeligt nok at tatovere racistiske symboler eller på anden måde intolerante billeder og vil ikke skrive nogen blæk, der henviser til eller hentyder til død eller selvmord.