Har været aflyst i to år: Nu vender populært DR-program tilbage

23/11/22 15:39

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Det populære DR-program har været aflyst de sidste to år, men i år vender det endelig tilbage.

Det kendte program var i mere end 20 år en fast del af sendefladen på P3. Men i de sidste to år har det været aflyst, hvilket har været til stor ærgrelse for de mange danskere, der plejer at lytte med på nytårsaftensdag.

I år er det dog tilbage igen, da P3 igen sender 'Festen & Gæsten' på nytårsaftensdag.

Det populære program har været aflyst i de sidste to år, hvilket skyldes, at coronasituationen har gjort det besværligt at afvikle programmet.

'Festen & Gæsten' er nemlig et program, hvor skiftende værter skal forsøge at parre nytårsgæster med nytårsfester rundt omkring i det danske land.

Hvis du er en af de mange danskere, der har været ked af, at du ikke har haft mulighed for at lytte til det populære P3-program på nytårsaftensdag, kan du glæde dig over, at det i år vender tilbage.

Det bekræfter DR overfor B.T.

"Jeg er kisteglad for, at vi får 'Festen & Gæsten' tilbage på P3 for første gang i tre år! Det er jo en institution på kanalen og én af de mest elskede programmer, som vi desværre ikke kunne sende under corona. Nu er vi stærkt tilbage," fortæller P3-chef Søren Bybjerg til B.T.

Allerede sidste år var det på tale, at programmet kunne vende tilbage i år. Indtil nu har der dog været tvivl om det, men nu er det bekræftet, at det bliver sendt.

B.T. skriver desuden, at det i denne omgang bliver Andrew Movo og Sofie Sytnik, der kommer til at være værter på 'Festen & Gæsten'. Som det også har været tilfældet de mange andre år, bliver det i år sendt den 31. december fra kl. 10 til kl. 16.

Konceptet kan bryste sig af at være det længst kørende P3-format nogensinde. Det blev nemlig opfundet af journalist Niels Christian Lang i slutningen af 90'erne.