Har været stabil i 3 år: Nu stiger denne TV-pakke med 45 kroner om måneden

Af: Mie M.B

|

22/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prisstigningen er et udtryk for generelle omkostninger forbundet med leveringen af TV-pakken

Mest læste i dag

Fra den 1. marts vil prisen på Norlys' lille tv-pakke stige med 45 kroner om måneden, hvilket bringer den månedlige pris op på 319 kroner. Dette kommer efter en stigning på 150 kroner om måneden på den store tv-pakke sidste år. Det skriver B.T.

Årsagen til prisstigningen er stigende omkostninger for Norlys i forbindelse med leveringen af tv-pakker. Michelle Hald, pressechef hos Norlys, påpeger, at prisstigninger afspejler den generelle tendens med stigende priser på mange varer. Hun forklarer, "Vi har stigende udgifter til vores leverandører for at kunne levere attraktive og fleksible tv-pakker til vores kunder."

Norlys er dog parat til at hjælpe kunderne med at finde den mest hensigtsmæssige tv-pakke og forstår, at prisstigninger kan være frustrerende for forbrugerne. Pressechefen udtaler, "Vi står naturligvis klar til at hjælpe kunderne med, om de har den tv-pakke, der passer til deres behov."

Michelle Hald forklarer endvidere, at prisstigningerne er nødvendige for at opretholde virksomhedens drift. Selvom priserne på små tv-pakker har været uændrede i de seneste tre år, er Norlys nødt til at reagere på de stigende udgifter for at sikre, at forretningen fortsat kan fungere optimalt. "Vi er desværre nødt til også at lade vores priser på de små tv-pakker stige for, at vores forretning kan løbe rundt," udtaler hun.

Anbefalet til dig