Harry og Meghan i kovending: Vil have møde med kongehuset

Af: Ida Hansson

|

19/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle ønsker angiveligt et møde med den kongelige familie. Ydermere håber de på at få en undskyldning.

Mest læste i dag

Ifølge The Sunday Times siger en kilde tæt på parret, at Harry og Meghan meget gerne vil have et møde med højtstående medlemmer af monarkiet - formentlig kong Charles og prins William - for at tage fat på de problemer, som parret netop har fremlagt i deres serie på Netflix, "Harry & Meghan."

Kilden hævder, at Harry og Meghan aldrig har dresseret problemerne direkte, og derfor ønske at få 'talt ud om alt'. Det skriver TMZ.

I lyset af, at Buckingham Palace gør alt for for at rette op på tingene med Ngozi Fulani – som for nylig var i centrum for en racerelateret skandale i hænderne på en højtstående kongelig embedsmand – siger kilden, at Harry og Meghan føler, at de fortjener samme undskyldning.

Der er også spørgsmålet om Charles' kroning i maj, som The Times siger, at Harry og Meghan forventes at deltage i - selvom det er uklart.

"Hvis de ønsker at komme i kontakt med kongen, ved de, hvor han bor," lyder det fra en kilde ifølge The Times.

Tilsyneladende vil Harry og Megan gerne nå frem til en form for forsoning inden da, men det lyder som en iskold ensrettet gade, og følelsen er ikke gensidig.

Ikke alene tager kong Charles efter sigende afstand fra det hele, men The Times hævder også, at de har fået at vide, at William ikke har planer om at tale med sin bror i øjeblikket.

Ingen af ​​de kongelige har reageret på noget, der diskuteres i Netflix-serien. De har blot været i gjort deres pligter. Hvis man skal tro på denne rapport om Harry og Meghans ønsker, kan tingene komme til at stå på spil før end senere.

Selvfølgelig er der også spørgsmålet om Harrys kommende erindringsbog – som formodes at være endnu mere eksplosiv end Netflix-dokumentet var.

Anbefalet til dig