Harry og Meghans Netflix-dokumentar er en 'krigserklæring'

03/12/22 15:00

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den første trailer til prins Harry og Meghan Markles Netflix-dokumentar har allerede skabt stor debat.

Prins Harry og Meghan Markles nye Netflix-dokumentar bliver set som en "krigserklæring", hævder royale kilder.

Den første officielle teaser for Harry & Meghan, Sussex' Netflix-dokumentserie bag kulisserne, udkom i går - på andendagen af ​​prinsen og prinsessen af ​​Wales' højt profilerede besøg i Boston.

I løbet af det et minut lange klip ser det ud til, at Meghan tørrer tårerne væk med begge hænder, mens de strømmer ned af hendes kinder, mens Harry sidder og vipper sit hoved tilbage, tilsyneladende berørt.

"Ingen ser, hvad der sker bag lukkede døre... Jeg var nødt til at gøre alt, hvad jeg kunne for at beskytte min familie," siger Harry i klippet.

Billeder af William og Kate med Harry og Meghan ved Commonwealth Day-tjenesten i 2019 - året før Harry og Meghan's sidste offentlige kongelige engagement ved samme begivenhed - er blandt fotografierne, som også inkluderer mange personlige og private billeder, som tidligere var usete.

Det har ført til, at Harry og Meghan er blevet anklaget for at kapre William og Kates amerikanske klimakampturné. Det skriver Mirror.

"Jeg kan ikke se, hvordan nogen kunne se det som andet end en krigserklæring," har en kilde sagt til Daily Mail.

Mens en anden tilføjede: "Intet af dette er en overraskelse", og at tidspunktet for udgivelsen af ​​traileren ikke var gået ubemærket hen af ​​paladspersonalet.

På trods af William og Kates succes fortsatte kommentarerne fra Ngozi Fulanis racismebeskyldning mod Williams gudmor Lady Susan Hussey.

Lady Susan, der forlod sin kongelige rolle efter mere end 60 år, har tilbudt at møde Ngozi Fulanis for personligt at undskylde, lød det fra kilder i går.

Og der er frygt for, at Harry og Meghan vil afsløre yderligere skadelige beskyldninger om racisme i deres serie. Meghan anklagede sidste år et unavngivet medlem af familien for racistiske kommentarer om farven på hende og Harrys ufødte barn.