Harry og Meghans veninde afslører: Er det deres nye navn?

Underholdning
Foto: Shutterstock
Det britiske prinsepars udtræden fra det britiske kongehus, er en gammel nyhed. Men der bliver stadig diskuteret vidt og bredt, om hvordan parret skal gøre sig økonomisk uafhængige.  Specielt parrets stærkt brandede instagram-profil "Sussex Royal," har været til debat, da der var stor diskussion om, hvorvidt parret fortsat må kalde sig royale. Fredag meddelte Harry og Meghan at de har trukket deres ansøgning om varemærkebeskyttelse af navnet "Sussex Royal" tilbage.  Samtidig meldte de ud, at parret, selvom det ikker er ulovligt at kalde sig "royal" uden at være kongelig, dropper deres brug af titlen i markedsføring og branding fra 31. marts.  Nyt navn til den royale fond Det betyder blandt andet at de skal ændre navnet på deres fond "Sussex Royal Foundation," men hvad fonden kommer til at hedde i stedet, har der hidtil ikke været nys om.  Nu er er der dog nyt i sagen, da en meget nær veninde til Meghan Markle har købt domænerettigheder, som måske skal bruges til fonden. Det skriver BT i dag.  Veninden, Jessica Mulroney, har onsdag registreret domænet sussexglobalcharities.com gennem sin velgørenhedsorganisation Shoebox Project, der støtter udsatte kvinder. Veninden er særdeles tæt med Meghan og hendes børn var også begge en del af parrets bryllup i 2018, hvor Jessicas datter var blomsterpige.  Ikke første gang der købes domæner  Tidligere i år kunne he Mail on Sunday afsløre, hvordan parrets amerikanske business manager, Andrew Meyer, havde været ude og registrere domæner.  Allerede otte dage efter Meghan havde afsløret, at hun var gravid, blev de to websider archefoundation.com og archefoundation.org registreret.

Mest læste i dag

Det britiske prinsepars udtræden fra det britiske kongehus, er en gammel nyhed. Men der bliver stadig diskuteret vidt og bredt, om hvordan parret skal gøre sig økonomisk uafhængige. 

Specielt parrets stærkt brandede instagram-profil "Sussex Royal," har været til debat, da der var stor diskussion om, hvorvidt parret fortsat må kalde sig royale.

Fredag meddelte Harry og Meghan at de har trukket deres ansøgning om varemærkebeskyttelse af navnet "Sussex Royal" tilbage. 

Samtidig meldte de ud, at parret, selvom det ikker er ulovligt at kalde sig "royal" uden at være kongelig, dropper deres brug af titlen i markedsføring og branding fra 31. marts. 

Nyt navn til den royale fond

Det betyder blandt andet at de skal ændre navnet på deres fond "Sussex Royal Foundation," men hvad fonden kommer til at hedde i stedet, har der hidtil ikke været nys om. 

Nu er er der dog nyt i sagen, da en meget nær veninde til Meghan Markle har købt domænerettigheder, som måske skal bruges til fonden.

Det skriver BT i dag. 

Veninden, Jessica Mulroney, har onsdag registreret domænet sussexglobalcharities.com gennem sin velgørenhedsorganisation Shoebox Project, der støtter udsatte kvinder. Veninden er særdeles tæt med Meghan og hendes børn var også begge en del af parrets bryllup i 2018, hvor Jessicas datter var blomsterpige. 

Ikke første gang der købes domæner 

Tidligere i år kunne he Mail on Sunday afsløre, hvordan parrets amerikanske business manager, Andrew Meyer, havde været ude og registrere domæner. 

Allerede otte dage efter Meghan havde afsløret, at hun var gravid, blev de to websider archefoundation.com og archefoundation.org registreret.

Anbefalet til dig