Harry og Williams forhold hænger i en tynd tråd

02/1/23 09:56

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Prins Williams forhold til sin bror "hænger i en tynd tråd" forud for udgivelsen af ​​Harrys bog, har en insider hævdet.

Harrys altomfattende erindringsbog 'Spare' kommer på hylderne den 10. januar. Han har lovet at undersøge "opture og nedture" i sit ekstraordinære liv som kongelig, hvilket kulminerede i hans bitre "Megxit"-splittelse fra den kongelige familie.

Og nu siger udgivelseskilder, at det yderligere vil skade forholdet mellem Harry og William.

"'Tingene hænger i en tråd, som det er efter de sidste par måneder, og ud fra lyden af ​​det er det usandsynligt, at Harrys erindringer hjælper," fortalte en kilde til Daily Mail.

"I hjertet af denne bog ligger en søskenderivalisering mellem lillebror og storebror. Det vil afsløre Harrys bitterhed og følelser af uretfærdighed, at han i kraft af hierarkiet og førstefødselsretten altid spillede anden violin for ældre William," lød det fra en kilde.

Den længe ventede bog har 'ghostrider' JR Moehringer med, en Pulitzer-prisvindende journalist, som tidligere har skrevet med på tennisspilleren Andre Agassis selvbiografi.

Det menes, at bogen vil besvare spørgsmål, som ikke blev rejst i Harry og Meghans Netflix-show. Det skriver The Sun.

Eksperter mener, at dramatiske øjeblikke blev holdt tilbage fra serien, da det skulle bruges som indhold til bogen.

I mellemtiden menes det, at Meghan også overvejer at skrive sin egen bog.

En kilde tæt på parret fortalte OK, at hun "overvejer at være helt ærlig omkring sin tid i det kongelige rampelys og overvejer at lave en egen erindringsbog".

Det forstås, at Harry allerede har optaget et tv-interview om bogen med ITV News på Tens Tom Bradby.

Den forventes at blive sendt på søndag - to dage før bogen udkommer.