Heidi Klum gør det igen: Viser formerne frem i mini-bikini

Af: Thea Andersen

|

07/08/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu gør hun det igen.

Lige nu læser andre også

Den tyske supermodel Heidi Klum, der især blev kendt efter sin optræden i Sports Illustrated og et Victoria's Secret-katalog, beviser endnu engang, at alder ikke er en hindring for at vise godterne frem.

Den 50-årige skønhed har netop delt et afslørende billede på sin Instagram-profil, der formentlig har fået hendes 11,2 millioner følgere til at savle.

Billedet ligger frit tilgængeligt på hendes offentlige Instagram-profil og viser Heidi Klum iført en brun mini-bikini, samtidig med at hun holder, hvad der ligner en kop kaffe, i hånden.

Du kan se billedet herunder.

Det er bestemt ikke første gang, at man ser supermodellen dele afslørende billeder på det populære sociale medie. Man skal ikke langt tilbage før dette var tilfældet, og det er tilsyneladende noget hendes følgere er ellevilde, hvilket man godt forstår.

Dog har hun gjort sådan, at det kun er hende selv, der kan se det samlede antal personer, der synes godt om opslaget. Derudover har hun valgt at deaktivere kommentar-funktionen for dette opslag.

Sidstnævnte kan skyldes, at hun tidligere har fået negative kommentarer for bl.a. at smide tøjet sammen med sin datter, Leni Klum, i en undertøjsreklame for det italienske mærke Intimissimi.

Anbefalet til dig