Her er kronprins Frederiks nye look

24/1/21 12:45

Kasper

Kronprinsen er en flot mand i følge de danske kvinder. Foto: Shutterstock.
Kronprins Frederik har skiftet stil. Se hans helt nye look her.

Det hele er ikke, som det plejer at være i kongefamilien. I hvert fald ikke hjemme hos kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Det har Kongehuset forleden afsløret på Instagram. I denne forbindelse har brugerne flittigt kommenteret på et billede af kronprins Frederik, der viser et helt nyt look. 

Heldigvis var kommentarerne overvejende positivt, hvilket tyder på, at det er et godt stilskifte, den kommende konge af Danmark har valgt at kaste sig ud i. Det er især det lidt længere, tilbagestrøgne hår, der har fået mange kommentarer, men også hans briller. 

Billede, som du kan se længere nede i denne artikel, er blevet taget i forbindelse med et virtuelt møde, hvor kronprins Frederik sammen med flere andre, talte om Red Barnets rådgivningstjeneste SletDet. 

Det er en rådgivningstjeneste, der er blevet etableret med det formål at bekæmpe digitale krænkelser af børn og unge. Årsagen til, at kronprins Frederik deltog ved dette virtuelle møde er, at han er protektor for Red Barnet. 

Se Frederiks nye look

"Jeg derfor glad for at høre om initiativer som SletDet-rådgivning, der kan hjælpe de børn og unge, som har været udsat for krænkelser online," har kronprins Frederik i forbindelse med det overståede virtuelle møde skrevet på Instagram.

Foto: Kronprins Frederik / Kongehuset

Foto: Kronprins Frederik / Kongehuset