Her må du aldrig opbevare Nutella

Af: Ida Hansson

|

10/04/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nutella er en favorit for mange mennesker- både de unge og de gamle. Dog er det ikke helt lige meget, hvor du opbevarer din Nutella.

Mest læste i dag

Det er svært at forestille sig en verden, hvor Nutella ikke eksisterer. Hvad ville en nybagt bolle være uden et tykt lag Nutella på?

Hvad spiste folk overhovedet før det var acceptabelt at spise en skefuld Nutella direkte fra bøtten?

I dag er Nutella en fast bestanddel i mange husstande, og opbevares ved siden af ​​olie, sukker og mel. At løbe tør for Nutella er nok til at berettige en særlig tur til supermarkedet kun for at købe den største bøtte.

Men når du har en splinterny bøtte, er der nogle regler du skal kende for at opbevare chokoladepålæget korrekt. Det skriver Mashed.

Du bør aldrig opbevare Nutella i køleskabet - det vil sige, medmindre du vil have det bløde og cremede til at stivne og miste sin smørbare konsistens.

Hovedingrediensen i Nutella, der adskiller den fra alle andre smørbare chokoladepålæg, er selvfølgelig hasselnød — og det er en nød, der har en kortere holdbarhed sammenlignet med andre.

Dette er grunden til, at Nutella virkelig kan blive ulækker, især hvis den ikke opbevares korrekt. Ifølge Can It Go Bad skal du sørge for at lukke krukkens låg ordentligt efter hver brug, da hasselnødder og mejeriprodukter, der er til stede i smørepålæg, gør det til et ideelt miljø for bakterier og skimmel at vokse, hvis det ikke er tæt sikret.

Fordi der er en stor mængde sukker i Nutella, kan det selvfølgelig holde sig længe og vil forblive spiseligt ved stuetemperatur. Dog bør du holde bøtten væk fra direkte sollys og varme.

Og hvis du allerede har en bøtte stående i køleskabet, er det nok bedst at lade den blive derinde. At fjerne Nutella fra en kold temperatur og derefter opbevare den ved stuetemperatur vil kun ødelægge den.

Du bør i stedet varme din Nutella i mikrobølgeovnen, når du har brug for det, eller at varme din smørkniv i noget varmt vand og derefter skære i din hærdede Nutella, ligesom du ville med koldt smør.

Anbefalet til dig