Hjalmer Larsen åbner op: Led af dødsangst efter sin fars død

Af: Mie M.B

|

28/02/2024

Foto: Presse
Foto: Presse
Det var en mørk tid for den talentfulde sanger efter Kim Larsens død i 2018

Mest læste i dag

Hjalmer Larsen, 28 år og søn af den folkekære afdøde sanger Kim Larsen, har åbent delt sin kamp med sorg og dødsangst efter sin fars død i 2018. I et ærligt interview med ALT for damerne reflekterer Hjalmer over den komplekse sorgproces, han har været igennem, og hvordan det førte ham til at søge professionel hjælp. Det fortæller Her & Nu.

Efter at have mistet sin far, fandt Hjalmer sig selv ude af stand til at forholde sig til andres medfølelse og sorg over tabet. Denne følelse af isolation og mørke tanker eskalerede til dødsangst, hvilket til sidst motiverede ham til at søge hjælp fra en psykolog i 2022. "Jeg har bare ikke villet gå derhen, hvor jeg skulle erkende, at jeg havde brug for at blive passet på," indrømmer Hjalmer i interviewet. Hans modstand mod at konfrontere sine følelser førte til en periode, hvor han begravede sig i arbejde og til sidst oplevede angstanfald.

Terapien har åbnet Hjalmers øjne for hans egne tankemønstre og følelser, skønt han stadig kæmper med spørgsmålet om, hvorvidt han nogensinde vil føle sig hel igen. "Jeg vil altid mangle en del af mig, fordi min far er død, men det er jo en del af livet, at man også mister," siger han.

Anbefalet til dig