Højtelsket juleklassiker vender tilbage: Samme skuespillere som for 17 år siden

06/12/22 09:54

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den romantiske komedie 'The Holiday' er en storfavorit hos mange juleelskere.

Det forventes at man i den nye film genser de forhold, der opstod mellem Cameron Diaz og Jude Law og Kate Winslet Jack Black. 

I forgængeren fra 2006 byttede den britiske Iris (spillet af Kate Winslet) hjem med amerikanske Amanda (Cameron Diaz) optil jul.

I 2014 trak Cameron Diaz sig tilbage fra skuespil, og sagde at beslutningen gav hende "fred i sjælen".

Kate Winslet var allerede en utrolig respekteret skuespillerinde i Hollywood for sin rolle i filmen Titanic fra 1997 sammen med Leonardo DiCaprio.

Gennem årene har Kate Winslet optrådt i flere Hollywood-blockbusters, end man kan tælle. Kate medvirkede i The Dressmaker i 2015 såvel som The Mountain Between Us, Divergent og er indstillet til at medvirke i den kommende Avatar-film. Det oplyser TheTab.

"Planen er at begynde at filme næste år. Skuespillerne er alle tilmeldt," lød det fra en kilde.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

En anden filmkilde tilføjede: "Planen er at begynde at filme næste år, primært i Storbritannien og i Europa, men skuespillerne er alle tilmeldt. Det er en af ​​de mest succesrige film af sin art og den nydes stadig hvert år af millioner af fans rundt om i verden - det giver perfekt mening at gense disse karakterer og finde ud af, hvad der blev af deres liv, efter de blev koblet sammen."

'The Holiday' kostede 604.639.947 kroner at lave.