Hun smider tøjet: 'Baywatch'-stjerne fejrer stor milepæl med afklædt billede

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Donna D'Errico, der er kendt for sin rolle i hitserien 'Baywatch', har delt et afkædt billede på de sociale medier.

Lige nu læser andre også

For at markere en stor milepæl, har Donna D'Errico valgt at forkæle sine følgere på de sociale medier. Her har hun delt et billede af sig selv, hvor hun er iført et lille lingerisæt.

Den tidligere skuespiller har aldrig været bleg for at vise sig frem, selvom hun ikke har specielt meget tøj på. Det beviste hun allerede, da hun i slutningen af 1990'erne indtog rollen som Donna Marco i 'Baywatch'.

Senere har hun valgt at kaste sig over en anden form for forretning. Det foregår fortsat foran kameraet, men billederne og videoerne af en anden karakter.

På lige fod med mange andre kendisser, har hun stor succes med at sælge mere eller mindre afklædte billeder på OnlyFans. Og faktisk er det netop det, der har fået hende til at dele det seneste billede på Instagram.

For nylig kunne den 55-årige tidligere skuespiller vise sin smukke krop frem, for at takke sin loyale fans. Hun har nemlig været medlem på OnlyFans i et år.

"Wow. Det er næsten et år siden, at jeg blev medlem af 'den side'. Og jeg må indrømme, at jeg elsker hvert et minut," har Donna D'Errico skrevet som tekst.

Foto: Instagram

Hun oprettede sig som medlem på den velkendte platform i starten af august sidste år. Dengang forklarede hun, at hun fik muligheden for at være mere sig selv, når hun kunne sælge denne type billeder.

"Ingen hadere, ingen trolde, ingen dramatik. Det er bare ren frihed til at være mig selv. Jeg fortryder det ikke," lød det fra hende dengang.

For at fejre sit jubilæum, havde hun iført sig et lyserødt lingerisæt, hvor ikke meget er overladt til fantasien.

På billedet står hun med ryggen til kameraet, og kigger over skulderen. Derfor er der frit udsyn til hendes bagdel, og det virker bestemt ikke til, at hun har noget imod det.

Flere gange tidligere har hun også delt billeder af denne karakter på det sociale medie Instagram. Det er noget, som hun har haft stor succes med, da hun i dag har mere end to millioner følgere på det sociale medie.

Anbefalet til dig